Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţii la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. Ce cumpără unitatea sanitară (DOCUMENT)

ro

22 Dec, 2021 14:50 2527 Marime text

 
 
  • Mai multe firme au bătut palma cu Spitalul Județean de Urgență  Tulcea.


Spitalul Județean de Urgență  Tulcea a încheiat un acord cadru pentru furnizare  echipamente medicale pentru ATI, linie PCR și reactivi de laborator, accesorii si consumabile, compatibile cu extractorul automat de acizi nucleici KING FISHER FLEX PURIFICATION SYSTEM. 
 
 
Societățile care se vor ocupa de furnizarea echipamentelor medicale, liniei PCR și reactivilor pentru Spitalul Județean de Urgență  Tulcea  sunt Karl Storz Endoscopia Romania, Antisel și Nova Group.  
 
 
   






 
Descrierea contractului cu una din firmele câștigătoare, Karl Storz Endoscopia Romania
 
Autoritatea contractanta, prin aplicarea prezentei proceduri, urmareste achizitionarea de echipamente medicale necesare bunei desfasurari a activitatii SJUTL.

La finalul prezentei proceduri de atribuire se va incheia un acord- cadru pe o perioada de 24 de luni, cu maxim trei operatori economici.

Cantitatile minime acord cadru precum si Cantitatile maxime ale acordurilor cadru sunt prevazute in Caietul de sarcini.

Cantitatile minime contract subsecvent prcum si Cantitatile maxime ale contractelor subsecvente sunt prevazute in Caietul de sarcini.

Autoritatea contractantă va răspunde consolidat în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data si ora limita stabilită pentru depunerea ofertelor cu conditia ,ca operatorul economic sa solicite clarificarea in termenul prevazut la sectiunea I.3 Comunicare, respectiv 18 zile.
 
 
Descrierea contractului cu societatea Antisel

Autoritatea contractanta, prin aplicarea prezentei proceduri, urmareste achizitionarea de Reactivi de laborator, accesorii si consumabile, compatibile cu extractorul automat de acizi nucleici KING FISHER FLEX PURIFICATION SYSTEM necesari bunei functionarea a Laboratorului medical a Spitalului Tulcea.

Termenul in care autoritatea contractanta va raspunde tuturor solicitarilor de clarificari este in a 11-a zi inainte de data si ora limita de depune a ofertelor, cu conditia ca operatorul economic sa solicite clarificarea in termenul prevazut la sectiunea I.3 Comunicare, respectiv 18 zile.
 
Descrierea contractului cu firma Nova Group

Autoritatea contractanta, prin aplicarea prezentei proceduri, urmareste achizitionarea unei LINIE PCR necesara bunei functionarea a Laboratorului de biologie moleculara a Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

Termenul in care autoritatea contractanta va raspunde tuturor solicitarilor de clarificari este in a 11-a zi inainte de data si ora limita de depune a ofertelor, cu conditia ca operatorul economic sa solicite clarificarea in termenul prevazut la sectiunea I.3 Comunicare, respectiv 18 zile.
 
 
Despre firmele câștigătoare 
 
 
 Antisel Ro SRL este o societate înființată în anul 2010, în sector 2, București.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 112.428.639 lei, un profit net de 34.691.803 lei și un număr de 24 salariați.
 
Asociații societății sunt Hexane Holding Ag și Octane Holding Ag. Administratorul societății este Karamitros Stergios Nikolaos.

Firma are opt dosare în instanță. Compania Antisel Ro SRL a încheiat 7.327 contracte de achiziții publice in valoare totală de 87.068.493,94 lei.
 
 
Societatea Nova Group Investment SRL a fost înființară în anul 2011, în comuna Drogomirești-Vale, județul Ilfov.

Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social al societății este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociatul unic al societății și administratorul este Marian Predoiu. Domeniul de activitate principal este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.Pe anul 2019, societatea a înregistrat un profit de 617.174lei, o cifră de afaceri de 6.535.236 lei și un număr mediu de 20 de salariați.

 
Conform confidas.ro, societatea Karl Storz Endoscopia Romania SRL a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 4, Str. Prof. Dr. Colorian Anton. Acționarii firmei sunt KARL STORZ SE CO KG din Germania, cu un procent de    99 % din acțiuni și Cristian Alexandru Turcu, cu un procent de 1% din acțiuni. Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
Conform raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 56.102.362 lei, profit 5.054.952 lei și un număr mediu de 22 de salariați.

În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 Compania Karl Storz Endoscopia Romania S.R.L. a încheiat 5686 contracte de achiziții publice in valoare totală de 156.932.396,41 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

















 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii