Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziția a fost contestată la CNSC Primăria Castelu, contract pentru furnizarea de pachet alimentar preșcolarilor și elevilor (DOCUMENT)

ro

02 Jan, 2024 11:00 791 Marime text
Primăria comunei Castelu a atribuit pe finalul anului 2023 un contract de servicii de catering în vederea acordării unui suport alimentar - tip sandvici, inclusiv fruct - pentru preşcolarii şi elevii din cadrul Liceului Tehnologic „Dobrogea”, comuna Castelu, județul Constanța.

UAT Castelu a organizat o procedură proprie iar contractul în valoare de 1.676.160 lei a revenit societății Kit-Stef Alert SRL cu sediul social în comuna Mihail Kogălniceanu din județul Constanța.

Reamintim că în ianuarie 2023, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația formulată de SC Kit-Stef Alert SRL, în contradictoriu cu Primăria comunei Castelu, județul Constanța, pentru neconstituirea cauțiunii.

Compania înregistrase la CNSC o contestație împotriva rezultatului procedurii proprii organizată de autoritatea contractantă Primăria comunei Castelu, în vederea atribuirii contractului având ca obiect servicii de catering în vederea furnizării unui pachet alimentar pentru preșcolarii și elevii din localitatea Castelu, județul Constanța, în cadrul programului pilot de acordare a unui suport alimentar conform OUG nr. 105/2022, care a fost inițiată prin publicarea anunțului din data de 23.11.2022.
 

Despre Kit-Stef Alert SRL
 
Societatea are sediul social în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, pe strada Victoriei. A fost înființată în anul 2011.
Asociat unic și administrator este Carmen Caratană.

În anul 2022, firma cinci angajați a avut o cifră de afaceri de 1,3 milioane de lei, cu profit de 517.073 lei.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitația pentru servicii de catering organizată de Castelu în cadrul Programului de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolari și elevi, contestată la CNSC


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii