Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:00 08 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța, contract cu două firme. Ce cumpără (document)

ro

20 Jun, 2020 00:00 1670 Marime text
  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța- Unitatea Militară 02192 cumpără articole de coafură și îmbrăcăminte.


Adina și Treximco vor furniza articole de coafură și îmbrăcăminte către Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța- Unitatea Militară 02192 a încheiat un contract de achiziție de articole de coafură și îmbrăcăminte.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Articole de coafură și îmbrăcăminte".
 
Societățile care se vor ocupa de furnizarea articolelor de îmbrăcăminte și coafură sunt Adina și Treximco.


Valoarea contractului este de 10.140lei, iar atribuirea a avut loc în data de 21.05.2020.
 

Descrierea contractului

Procedura de licitație deschisă pentru achiziție Articole de coafură și îmbrăcăminte, împarțită în 6 loturi a cărei valoare totală este de 236.730,00 lei fără TVA.


Se vor încheia acorduri cadru cu maxim 3 operatori economici pentru fiecare lot de produse (operatorii calificați pe primele trei locuri). Perioada acordului cadru, frecvența contractelor subsecvente și cantitățile aferente fiecărui produs sunt specificate în caietul de sarcini.


Fiecare participant la procedură are posibilitatea de a depune oferte pentru 1 (un) lot, mai multe sau pentru toate loturile.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 12 zile.

Autoritatea contractantă va răspunde in mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Firmele câștigătoare sunt Adina și Treximco.


Despre Adina

Societatea a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în județul Galați.

Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din: 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționar unic este Blidaru Rodica-Camelia , care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% .

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă Activităţi de testări şi analize tehnice.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de  17.721.097 lei, profit de 453.176 lei și un număr mediu de  126 salariați.


Despre Treximco

Societatea a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în București.

Societatea are capital social subscris de 5000 lei, integral vărsat, compus din: 500 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Murariu Florin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 15.2% , Ungurean Grigore, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 15.2%, Stere Doina, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 23.2%, Vlaicu Gheorghe, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 23.2%, Munteanu Titi, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 23.2%.


Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă fabricarea altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii n.c.a.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
Citește și:

Contract între Unitatea Militară 02192 din Constanța și mai multe firme. Ce vor furniza cele din urmă (document)

Spălătoria Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” Constanţa, modernizată cu utilaje profesionale

Se anunţă lucrări de reparaţii curente la Pavilionul M5 din cazarma 1369 Constanţa (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii