Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără utilaje pentru atelierul de instruire practică! Iată de la cine

ro

01 Nov, 2022 14:58 1185 Marime text
 
 
  • Licitația a fost câștigată de SC Proma Machinery SRL, din Bucuresti. 
  • Potrivit Confidas.ro, Proma Machinery se ocupă de intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane și este controlată de Avram Dumitru, cetățean moldovean, asociat unic și administrator. 
  • Compania a încheiat 181 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.327.310,87 lei.
 
Ministerul Apărării - UM 02192 - Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța achiziționează utilaje pentru atelierul de instruire practică. Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală a achizitiei este de 249.560 de lei, iar banii vor fi virați în conturile societății comerciale Proma Machinery SRL, din București.  
 
Descrierea achiziției publice
 
Utilaje pentru atelierul de instruire practică - 1 cpl. format din: strung metal universal cu afișaj digital de poziție în 3 axe - 2 cpl, mașină de frezat universală cu indicator digital de poziție în 3 axe -1 cpl, ferastrău cu bandă pentru metal-1 cpl, polizor prelucrare metal D300 mm cu picior prindere -1 cpl, polizor prelucrare metal de banc D250 mm-1 cpl, polizor prelucrare metal de banc D150 mm-1 cpl și dispozitiv pentru prelucrare la conicitate pe strung-1 cpl.
 
Licitația a fost câștigată de SC Proma Machinery SRL, din București.
 
Potrivit Confidas.ro, Proma Machinery se ocupă de intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane și este controlată de Avram Dumitru, cetățean moldovean, asociat unic și administrator.  
 
Pentru anul trecut, Proma Machinery a raportat un profit de 2.076.085 de lei, pentru 2020 - 2.022.724 de lei, iar în 2019 profitul declarat a fost de 2.605.205 de lei.  
 
Compania Proma Machinery SRL a încheiat 181 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.327.310,87 lei, iar printre autoritățile contractante se numără: Aeroclubul României, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor     și Ministerul Apărării.
 
În trecut, Avram Dumitru a mai figurat în Damicom Industrial Group SRL, în prezent radiată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Construită în Șantierul Naval Mangalia
Vedeta blindată 178 „Smârdan“ va fi reparată de compania ce repară și nava Monitor 46

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii