Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa cumpără sacouri pentru studenţii civili de la o firmă din Brăila. Ce valoare are contractul (document)

ro

19 Jun, 2018 19:37 1602 Marime text
Ministerul Apărării - U.M. 02192 (Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa) a atribuit recent un contract de achiziţie sacouri pentru studenţi civili. Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziţia de sacouri pe loturi, astfel:
LOT 1 – Sacouri băieți 
LOT 2 – Sacouri fete
 

"Se vor încheia acorduri cadru cu două contracte subsecvente pentru fiecare lot în parte. Fiecare participant la procedura are posibilitatea de a depune oferte pentru un lot sau pentru ambele loturi. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de dataă limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 5 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări /informații suplimentare în a 3-a zi înainte de dată limita de depunere a ofertelor" se arată în obiectul contractului, conform licitatiapublica.ro.

 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele 7 oferte primite, câştigătoare a fost declarată cea venită din partea societăţii Magenta Impex SRL Brăila.
 
Valoarea estimată totală a contractului a fost de 397.500 lei, iar cea finală a ajuns la 210.945 lei pentru lot 1 şi 62.160 lei pentru lot 2. Valoarea totală fără TVA este de 273.105 lei.
 
Despre Magenta Impex SRL
 
Potrivit datelor funrizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 19 iunie 2018, societatea a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Brăila, strada Odobeşti nr. 10, judeţul Brăila.
 
Societatea are capital social subscris de 4.390.000 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Marian F. Morun, acesta fiind şi administratorul societăţii ce are ca domeniu de activitate principal, fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp).
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2017, societatea a raportat cifră de afaceri netă de 3.413.451 de lei, profit de 80.859 de lei şi 101 salariaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii