Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a cumpărat un sistem digital de evidență a activităților de învățământ (DOCUMENT)

ro

17 Jun, 2023 16:40 1138 Marime text
  • Firma câștigătoare este Romflex Sistem SRL.
  • Societatea este fondată în anul 2004

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” UM 02192 Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, în ceea ce privește achiziția unui sistem digital de evidență a activităților de învățământ.

Atribuirea s-a făcut pentru suma de 285.825 lei, prin procedură de licitație deschisă. Data atribuirii este 25 mai 2023, iar pe platforma SEAP a apărut la data de 13 iunie 2023. Firma câștigătoare este Romflex Sistem SRL.


Romflex Sistem SRL

Firma este fondată în anul 2004, iar conform platformei termene.ro, pentru anul 2022, firma a raportat 26 milioane lei, cu un profit de 879.057 lei, la un număr de 10 angajați. Activitatea principală a firmei este „Activități de realizare a soft-ului la comandă”.


Firma are sediul social pe strada Bilciurești nr. 9A, din București. Societatea a avut inițial sediul în Râmnicu Vâlcea, pe strada G-ral Gheorghe Magheru, apoi în 2021, în decembrie, societatea și-a schimbat sediul în București. Asociat unic și administrator este Ion Ursăteanu. Conform aceleiași surse, el mai apare în compania Infrawin SRL.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și

Greensoft SRL din Constanța a bătut palma cu SPIT! Ce va furniza? (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii