Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală investește peste 65.000 de euro pentru documentația din faza SF pentru realizarea unui pavilion nou în Cazarma 1369 (DOCUMENT)

ro

10 Jun, 2024 14:48 726 Marime text
Studenți din anul I, la depunerea jurământului, la Academia Navală Mircea cel Bătrân. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Atribuirea contractului se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
Academia Navală Mircea cel Bătrân – UM 02192 Constanța caută firmă care să realizeze documentația din faza studiu de fezabilitate pentru realizarea unui pavilion nou în Cazarma 1369, cu bloc alimentar și sală de mese.
 
Procedura a fost deschisă în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde a fost publicat anunțul unității militare, în care se face precizarea că atribuirea contractului se va face prin licitație deschisă.
 
Valoarea totală estimată pentru acest contract este de 336.134,45 de lei fără TVA, adică peste 67.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de proiectare, faza Studiu de fezabilitate, pentru obiectul de investiție imobiliară «Realizare pavilion nou bloc alimentar și sală de mese din cazarma 1369 Constanța» - obiectivul de investiție imobiliară 2024-I-1369 B“.
 
Atribuirea contractului se va face în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
În descriere se precizează că  este vorba despre „procedura de licitație deschisă pentru achiziția de Servicii de proiectare, faza Studiu de fezabilitate, pentru obiectul de investiție imobiliară «Realizare pavilion nou bloc alimentar și sală de mese din cazarma 1369 Constanța» - obiectivul de investiție imobiliară 2024-I-1369 B.A a cărui valoare totală este de 336.134,45 lei fără TVA“.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 iulie 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Conform SEAP, persoanele autorizate să asiste la deschiderea ofertelor sunt Schipor Constantin, Piciu Georgiana, Cosofret Gabriela, Buzoianu Florentina, Carabet Violeta, Munteanu Beatrice și Ivan Florina.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 16 octombrie 2024.
 
Se mai precizează în SEAP că persoanele cu funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: Toma Alecu - Comandant; Moise Gabriel - Locțiitor al Comandantului; Burlacu Ciprian – contabil șef; Ivanov Georgiana-Consilier Juridic; Bododel Radu – Director general administrativ, Schipor Constantin- Șef al achizițiilor; Ivan Florina-referent de specialitate; Ion Valentin-Subofițer achiziții; Coșofreț Gabriela-Referent de specialitate; Buzoianu Florentina-Referent de specialitate; Carabet Violeta-Referent de specialitate, Piciu Georgiana – inginer, Munteanu Beatrice – Ofițer specialist planificare.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cazarma 1369 Constanța va f reabilitată. Contractul de peste 450.000 de lei, scos la licitație de Academia Navală „Mircea cel Bătrân" (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii