Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală achiziționează instalație de comunicații prin satelit pentru Nava Școală Mircea (DOCUMENTE)

ro

02 Oct, 2023 12:29 926 Marime text
 
 
  • Digital Bit SRL se ocupă de activități de consultanță în tehnologia informației, a fost fondată în februarie 2004 și are sediul pe strada Erou Ion Călin, București, Sector 2.
  • Digital Bit SRL este controlată de Bogdan Florian Bărbulescu și Cristiana Bărbulescu, cei doi fiind și administratorii firmei.
 
 
Ministerul Apărării - U.M. 02192, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța achiziționează instalație de comunicații prin satelit (bandă KU) dar și instalație de receptie TV prin satelit pentru Nava Școală Mircea.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, sistemele – în valoare totală de 753.377 de lei – vor fi livrate de compania Digital BIT SRL, din București.
 
Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 2 octombrie 2023, SC Digital Bit SRL se ocupă de activități de consultanță în tehnologia informației, a fost fondată în februarie 2004 și are sediul pe strada Erou Ion Călin, București, Sector 2.
 
Digital Bit SRL (are încheiate mai multe contracte publice) este controlată de Bogdan Florian Bărbulescu și Cristiana Bărbulescu, cei doi fiind și administratorii firmei.
 
Potrivit Termene.ro, Bogdan Florian Bărbulescu apare în Digital Invest SRL și în Prime Invest SRL, iar în trecut a figurat în Turbo Soft SA, High-Tech Consulting Company SRL și în Romanian Cardinal Business Partner SRL, radiate.
 
Cristiana Barbulescu apare în Digital Invest SRL și în Prime Invest SRL, iar în trecut a figurat în Turbo Soft SA, High-Tech Consulting Company SRL și în Milbi Sys SRL, radiate.
 
Cu 11 angajați, pentru anul 2022, compania Digital Bit SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 1.179.352 de lei și o pierdere netă de 1.120.340 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și 
 
Moment emoționant la sosirea Navei Școală Mircea în Portul Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Licitatie pentru reparații la nava școală Mircea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii