Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL a semnat un contract cu o firmă din București. Iată ce va oferi! (DOCUMENT)

ro

15 Dec, 2022 14:58 1303 Marime text
  • Obiectul și scopul documentației îl constituie prestarea serviciilor de proiectare - Reactualizare Studiu de Fezabilitate, pentru obiectivul de investiţii „Regularizarea Văilor Agigea și Lazu, județul Constanta”
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru serviciul de proiectare în cadrul proiectului de reactualizare studiu de fezabilitate al obiectivului de investiții „Regularizarea Văilor Agigea și Lazu”, județul Constanța.
 
Obiectul și scopul documentației îl constituie prestarea serviciilor de proiectare - Reactualizare Studiu de Fezabilitate, pentru obiectivul de investiţii „Regularizarea Văilor Agigea și Lazu, județul Constanța”, cu scopul de a reduce gradul de risc la inundații și respectarea prevederilor stabilite prin Strategia Națională de Management a Riscului la Inundații pe termen mediu și lung.
 
Prin actualizarea studiului de fezabilitate se urmărește:
- apărarea împotriva inundaţiilor a localităţii prin realizarea unor lucrări hidrotehnice în scopul diminuării pagubelor provocate de viituri;
- protejarea infrastructurii şi a obiectivelor social economice aflate în pericol şi care, în cazul în care nu se intervine se află în pericol de a fi inundate;
- protecţia şi îmbunatăţirea calităţii mediului şi a standardelor de viaţă.
 
Atribuirea a avut loc la data de 12 decembrie 2022, iar firma câștigătoare este Consitrans SRL, pentru suma de 332.748,17 lei.
 
 
Despre Consitrans SRL
 
Platforma Confidas.ro informează că societatea Consitrans SRL a fost fondată în anul 1991, are sediul social în București, pe strada Polonă, și se ocupă de inginerie și consultanță tehnică.   
 
Asociați în firmă sunt Eduard Hanganu, care deține 92% și funcția de administrator, și Viorica Hanganu deține diferența de 8%.
 
În 2021, firma a raportat 169 de salariați, la o cifră de afaceri de 32.380.421 lei, cu un profit de 692.936 lei.
 
Consitrans SRL este beneficiara a 60 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 140.809.750,68 lei. În 2021, societatea a încheiat contractul pentru studiile și proiectul tehnic pentru Autostrada București-Brașov, tronson Ploiești-Brașov, contract de peste 46 de milioane de lei. Tot cu CNAIR, a semnat și în 2020, pentru lotul 3 de supervizare a execuției la Centura București, contract de peste 21 de milioane de lei.  

 
Conform confidas.ro, Consitrans SRL este asociat și în firma Construct Romstrade Consitrans SRL. Eduard și Viorica  Hanganu mai sunt asociați în Drum Proiect SRL, iar  cea din urmă deține 50% și în Rona Vet Serv SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
ABADL a anulat din nou o licitație pentru actualizarea unui studiu de fezabilitate care vizează prevenirea inundațiilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii