Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAIR A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești, Tigveni - Curtea de Argeș!

ro

06 Mar, 2021 06:28 1405 Marime text
  • Joi, 04.03.2021, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului  având ca obiect „Proiectare și execuție Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 4: Tigveni - Curtea de Argeș”.

Ofertantul desemnat câștigător este S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L., cu preţul de 1.678.873.121,77 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare și 44 de luni perioada de execuție a lucrarilor.

Perioada de garanție a acestora este de 10 ani.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru „Autostrada Sibiu - Pitești, Sectiunea 4: Tigveni - Curtea de Argeș”, în lungime de 9,86 km, în conformitate cu prevederile contractului de proiectare și execuție.

În cadrul contractului vor fi realizate mai multe lucrări de artă având o complexitate ridicată, astfel:
 
  • Construirea a 12 poduri, pasaje și/sau viaducte, având o lungime medie de 230 de m., dintre care, cel mai lung fiind Viaductul de la km. 84+341, în lungime de 630 de m.
  • Construirea unui Tunel în lungime de 1350 de m, în zona de traversare a dealului Momaia, județul Argeș.
În perioada următoare, după îndeplinirea termenelor legale privind formularea contestațiilor, precum și după soluționarea eventualelor contestații/ plângeri formulate în cadrul prezentei proceduri de atribuire, ofertantul câștigător va fi invitat la sediul CNAIR S.A pentru semnarea contractului, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestuia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii