Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program Cityplex Tomis Mall 5 -11 iunie

ro

02 Jun, 2015 17:58 2030 Marime text
SALA 1:COCONUT MICUL DRAGON 3D-DUBLAT-(COCONUT THE LITTLE DRAGON 3D)-AG-
S,D:12:10,14:00

Regia:Hubert Weiland, Nina Wels
Cu:Carolin Kebekus, Max von der Groeben,Dustin Semmelrogge
Gen film:Animaţie
Durata:83 minute
 
Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos. Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului. Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere?
 
SALA 1: COMOARA 2D-AG-
V-J:16:00
 
Regia:Corneliu Porumboiu
Cu:Toma Cuzin, Adrian Purcarescu, Cristina Toma, Nicodim Toma
Gen film:Dramă
 Durata:89 minute
 
Costi lucrează la primărie şi duce o viaţă liniştită, cum îi place lui să spună. Seara obişnuieşte să-i citească poveşti fiului său de 6 ani. Preferata lor e Robin Hood. Într-o seară, un vecin îl roagă să-i împrumute nişte bani. E disperat, banca i-a scos apartamentul la vânzare. Costi ezită, l-ar împrumuta pe vecin, dar asta i-ar periclita liniştea, are şi el credite la bancă. Îl refuză şi se întoarce la fiul său şi la Robin Hood. Vecinul revine. Îi spune că în satul bunicilor săi există o legendă: se zice că străbunicul său ar fi îngropat o comoară în curtea casei, înainte de venirea comuniştilor la putere. În cazul în care Costi va plăti pe cineva cu un detector de metale şi vor găsi comoara, o vor impărţi jumătate - jumătate. Costi nu stă prea mult pe gânduri. De a doua zi caută pe cineva cu un detector de metale...
 
SALA 1: TONUL PERFECT 2/2D (PITCH PERFECT 2/2D)-AP 12-
V-J:18:30
Regia:Elizabeth Banks
Cu:Katey Sagal, Hailee Steinfeld, Brittany Snow,Anna Kendrick, Anna Camp
Gen film:Comedie,Muzical Durata:115 minute
 
Grupul de a capella Barden Bellas se întoarce ca să dea lumea peste cap în TONUL PERFECT, capitolul următor al comediei care a făcut lumea să explodeze în 2012.Au trecut trei ani de când Bellas au fost primul grup format integral din fete care a câștigat vreodată titlul de campioane naționale la a capella. Dar, după un scandal destul de rușinos, fetele se trezesc că li se interzice să mai reprezinte colegiul vreodată la vreun campionat de a capella în America.Acum, singura lor șansă pentru a-și spăla renumele este să participe la Campionatul Mondial de a capella de la Copenhaga. Mai mult ca niciodată trebuie să fie unite și să găsească TONUL PERFECT care le va aduce primul loc și titlul mondial.
 
SALA 1:POLTERGEIST 3D(POLTERGEIST 3D)-N 15-
V-J:20:45
Regia:Gil Kenan
Cu:Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt
Gen film:Horror,Thriller 
Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia.Alte personaje sunt Amy, soţia lui Eric, care poate comunica cu morţii, Carrigan Burke, o personalitate TV care prezintă emisiunea Haunted House Cleaners care nu se teme de supranatural, dar şi Dr. Brooke Powell, fosta soţie a lui Carrigan, parapsiholog la o universitate locală. Echipa ei începe să investigheze evenimentele care au dus la dispariţia fiicei familiei Bowen.
 
SALA 2: ORASELUL ALANDALA 2D(FIDDLESTICKS 2D)-AG-
V,L-J:15:30
S,D:11:30,13:30
 
Regia:Veit Helmer
Cu:Fritzi Haberlandt, Benno Fürmann, Alexander Scheer, Rolf Zacher
Gen film:FamilieDurata:82 minute
 
Copiii şi bunicii reuşesc să transforme un orăşel din Europa într-un loc al invenţiilor şi al recordurilor. Maşina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster şi totul pare posibil atunci când imaginaţia nu mai are limite.
 
SALA 2:SUPERFURIOS SI SUPERIUTE 2D (SUPERFAST 2D)-AP 12-PREMIERA
V,L-J:19:30
S,D:15:30,19:30
 
Regia:Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Cu:Alex Ashbaugh, Dale Pavinski, Lili Mirojnick,Andrea Navedo, Omar Chaparro, Shantel Wislawski
Gen film:Comedie
Durata:99 minute 
Paul White, poliţist sub acoperire, se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl înşele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş.Scandaloasa schemă gândită de ei este pe cât de îndrăzneaţă pe atât ridicolă! Astfel îi vom urmări remorcând un întreg restaurant şi plimbându-l prin oraş la viteze uluitoare, cu maşini spectaculoase. Însă Vin Serento are dreptate când spune: „Nu contează maşina şofată, ci contează şoferul maşinii şofate care se ocupă de şofat”.Din 5 iunie, comedia „Superfurios şi Superiute” aduce pe marile ecrane din ţară multe hohote de râs, acţiune şi maşini tunate care îţi vor tăia respiraţia.
 
SALA 2:DEZASTRUL DIN SAN ANDREAS 3D(SAN ANDREAS 3D)-AP 12-
V-J:17:30,21:30
 
Regia:Brad Peyton
Cu:Dwayne Douglas Johnson, Carla Gugino,Alexandra Daddario
Gen film:Acţiune/Thriller
Durata:107 minute
 
După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruineeste doar începutul, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.Un film de acţiune îndrăzneţ, „Dezastrul din San Andreas” îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn care mai colaboraseră anterior la aventura de succes „Călătoria 2: Insula Misterioasă”.Filmat în locaţii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Qeensland, Los Angeles sau San Francisco, „Dezastrul din San Andreas” ajunge în 3D si 4Dx pe marile ecrane din România, în premieră, din 29 mai.
 
SALA 3: LUMEA DE DINCOLO DE MAINE 2 D (TOMORROWLAND 2D)-AG-
V,L-J:14:30
S,D:12:00,16:45
Regia:Brad Bird
Cu:George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson
Gen film:Acţiune,Aventuri,Mister,SF
Durata:124 minute 
Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.
 
SALA 3: SPIOANA 2D (SPY 2D)-AP-12-AVANPREMIERA
V,L-J:16:45,19:00,21:15
S,D:14:30,19:00,21:15
 
Regia:Paul Feig
Cu:Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law
Gen film:Comedie Durata:120 minute
 
Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Dar când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale şi să prevenă o criză globală
 
SALA 4: CAPITAL UMAN 2D (HUMAN CAPITAL 2D)-AP 12-
V,L-J:18:15
S,D:14:15,21:10
 
Regia:Paolo Virzì
Cu:Valeria Bruni Tedeschi, Matilde Gioli,Guglielmo Pinelli, Fabrizio Bentivoglio
Gen film:Dramă Durata:106 minute
 
Acțiunea peliculei ”Capital uman” este plasată în Italia, pe malurile lacului Como. În noaptea de Ajun, un ciclist este aruncat de pe șosea de un SUV. Pe măsură ce apar detaliile legate de acest accident, destinele a două familii care se situează în zone diferite ale spectrului social ajung să se intersecteze neașteptat. Astfel, cei din familia Bernaschi sunt privilegiați și au o viață fără grija zilei de mâine, în vreme ce cei din familia Ossola se luptă pentru a-și păstra stilul de viață al celor din clasa de mijloc. Dino Ossola are dificultăți financiare, iar cea de-a doua soție urmează să aducă pe lume gemeni, în vreme ce fiica lui adolescentă din primul mariaj are o relație cu fiul lui Bernaschi. Ei bine, din noaptea din Ajunul Crăciunului, destinele celor două familii se vor intersecta în mod cu totul neașteptat.
 
SALA 4:RISSE IM BETON 2D (FISURI  IN BETON 2D)-AP 12-PREMIERA
Mi:19:30
Regia:Umut Dag
Cu:Murathan Muslu, Alechan Tagaev, Erdem Türkoglu
Gen film:Dramă
Durata:105 minute
O poveste simplă, onestă, accesibilă, cu mult farmec, cu un apogeu emoțional nimicitor.
Ertan (35) este eliberat din închisoare după o condamnare de 10 ani pentru crimă de gradul doi. În timp ce încearcă să se reintegreze în societate, fiul Mikail (15) își petrece timpul cu petreceri, trafic de droguri și visând la o viață de gangster. Ertan încearcă să-i poarte de grijă lui Mikail și să-l aducă pe calea cea bună. Ambii vor da piept cu realitatea dură și vor trebui să se accepte reciproc.
Umut Dağ s-a născut în Austria în 1982, a studiat relații internaționale, teologie și pedagogie. A realizat câteva scurtmetraje și reclame, iar în 2006 a urmat cursurile Academiei de Film din Viena. Cu mediumetrajul PAPA (2011) a câștigat Premiul First Steps și Premiul Diagonale, iarKUMA a deschis secțiunea Panorama a Festivalului de la Berlin în 2012.
 
SALA 4: PHOENIX 2D-AG-PREMIERA
V,L,Ma,J:16:15,20:30
S,D:12:15,17:00,19:15
Mi:22:00
 
Regia:Christian Petzold
Cu:Nina Hoss, Nina Kunzendorf, Ronald Zehrfeld
Gen film:Dramă,Romantic Durata:98 minute
 
Phoenix este o poveste cutremurătoare despre puterea iubirii, despre identitate şi renaştere.
Nelly este o supravieţuitoare a Holocaustului care se întoarce din propria "cenuşă" în oraşul natal, Berlin, precum pasărea mitologică, Phoenix. După ce un doctor i-a refăcut chipul complet desfigurat, ea îl caută pe Johnny, soţul ei, despre care nu mai are nicio veste. Între timp, Johnny o crede moartă şi caută o modalitate de a-i moşteni averea. Nelly intră în viaţa lui sub o altă identitate pentru a descoperi dacă este sau nu un trădător.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii