Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiera filmului “Killing Time” Florin Piersic Jr. la Cityplex Constanţa

ro

26 Feb, 2013 12:14 2421 Marime text
PREMIERA FILMULUI “KILLING TIME”

Florin Piersic Jr. la Cityplex Constanţa

Premiera de neratat a lunii martie este „Killing Time”, cel de-al treilea lung-metraj scris și regizat de Florin Piersic Jr. – o comedie foarte neagră, pigmentată cu dialoguri savuroase ce va avea premiera naţională  pe 1 martie.

 Proiecţia de gală va avea loc la Cityplex – Tomis Mall, DUMINICA, 3 MARTIE, ORELE 19,00, în prezenţa lui Florin Piersic Jr., . Intrarea este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile.

Killing Time, o producție independentă Kinosseur Productions și Elefant Films, îi are în distribuție pe Florin Piersic Jr., Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte și Florin Zamfirescu.

Filmul a fost prezentat în premieră națională în cadrul Zilelor Filmului Românesc la ediția din 2012 a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Tot în 2012, a fost proiectat în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Varșovia – Free Spirit Competition.

Despre film:

Doi asasini plătiți își așteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea crește. Glumițele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin amenințări. Va curge sânge. TEASER:   http://www.youtube.com/watch?v=MCq48riT6ZU

Despre regizor:

Și-a început cariera în teatru, unde a jucat în: Comedia Erorilor, Zoo Story, Copiii unui Dumnezeu mai mic, Zaruri și cărți, etc. Unul dintre cele mai importante momente din activitatea sa teatrală îl reprezintă apariția în one man show-ul Sex, drugs, rock and roll, de Eric Bogosian, un tur de forță pentru care Florin a fost distins în 2002 cu premiul UNITER. În 2005 a regizat două filme independente - Fix Alert și Eminescu vs. Eminem.

Cinema Cityplex, Tomis Mall

Str. Stefan Cel Mare Street , nr. 36-40, et.4

Tel: 0241.48.31.82 / 83 / 86

www.cityplex-tomis.ro

www.facebook.com/CinemaCityplexConstanta



 

 

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii