Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intalnirea domnului Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta cu domnul Marian Lupu, Presedintele interimar al Republicii Moldova

ro

27 Nov, 2011 17:26 1914 Marime text

mihai_daraban_si_marian_lupu.jpgDomnul Mihai Daraban s-a aflat in perioada 21-23 noiembrie 2011, in calitate de Presedinte al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, dar si in calitate de Vicepresedinte al Camerei Nationale, intr-o vizita de informare in Republica Moldova, ocazie cu care a fost primit de Presedintele interimar al Republicii Moldova, domnul Marian LUPU (vezi foto) si de fostul Prim-ministru din anii 2001 - 2008, domnul Vasile TARLEV - Presedinte al Congresului National al Industriasilor si Antreprenorilor din Moldova. Nu in ultimul rand, domnul Presedinte Mihai Daraban a avut discutii, la cel mai inalt nivel, la Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova.

Mesajul Presedintelui Mihai Daraban a fost acela de a solicita, domenii clare de interes catre care ar trebui sa vina investitorii din Romania. E.S. domnul Marian Lupu, Presedintele interimar al Republicii Moldova l-a asigurat pe domnul Mihai Daraban de toata disponibilitatea Presedintiei si Guvernului Republicii Moldova, de a sprijini orice investitor roman care va gasi oportun sa investeasca in Republica Moldova.

Cu aceasta ocazie, domnul Presedinte Mihai Daraban a transmis si salutul E.S. domnul Mihail M.Vlasov - Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, domnului Presedinte Marian Lupu, precum si celorlalti factori de decizie cu care a avut intalniri, cu ocazia vizitei sale, in Republica Moldova.

Lucia Calenici

Purtator de cuvant


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii