Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UniCredit Bank sărbătoreşte Ora Pământului

ro

18 Mar, 2016 17:29 2191 Marime text
UniCredit Bank sărbătoreşte şi în acest an Ora Pământului, stingând luminile în sediul central – din Bulevardul Expoziţiei 1F, Bucureşti - sâmbătă, 19 martie 2016, între orele 20:30-21:30.
 
Iniţiativa se desfăşoară la nivel de grup, România fiind una dintre cele 14 ţări europene care s-au alăturat campaniei. UniCredit sărbătoreşte Ora Pământului stingând luminile în 82 de clădiri, din Austria, Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Germania, Italia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria.
                                                 
Astfel, UniCredit ia parte pentru al nouălea an consecutiv la iniţiativa globală a WWF menită să conducă la creşterea nivelului de conştientizare cu privire la schimbările climatice, care reprezintă o ameninţare semnificativă pentru planetă.

În anul care urmează Conferinţei ONU pe teme climatice de la Paris şi adoptării noilor Obiective pentru Dezvoltare Durabilă, suportul UniCredit pentru această campanie subliniază eforturile grupului de a adresa problemele legate de conservarea mediului înconjurător şi de a susţine dezvoltarea sustenabilă. Ca parte a acestor eforturi, încă din 2009 grupul a început să îşi reducă emisiile energetice operaţionale şi, în condiţiile în care obiectivele stabilite iniţial pentru anul 2020 au fost deja atinse, noi ambiţii au fost stabilite: reducerea cu 60% până în 2020 şi cu 80% până în 2030.
 
UniCredit Tower va lua de asemenea parte la Ora Pământului. Sediul central al băncii din Milano a primit o certificare LEED Gold din partea US Green Building Council pentru atenţia fermă pe care o acordă, prin construcţie şi proiectare, economiei de energie.
 
 *****

Despre UniCredit Bank
UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind mai mult de 600.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii