Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala Unicredit Bank de pe strada Ștefan cel Mare o să fie modificată. Certificat de urbanism, eliberat

ro

26 Aug, 2023 16:18 1134 Marime text
  • Conform CU 2235 din data de 24 august 2023, societatea dorește refațadizarea, modificarea accesului și amplasarea de rampă pentru persoanele cu dizabilități


Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Unicredit Țiriac Bank SA, care dorește să realizeze o investiție la una din sucursalele sale din municipiul Constanța.


Conform CU 2235 din data de 24 august 2023, societatea dorește refațadizarea, modificarea accesului și amplasarea de rampă pentru persoanele cu dizabilități și a unei firme cu modificări interioare, la sediul de pe strada Ștefan cel Mare nr. 30, bloc M10. Documentul este valabil 12 luni.


Conform portalului oficial al băncii, UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte foarte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea. UniCredit este o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrala și de Est.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Banii vin de la BERD. Parcare supraetajată în KM 4-5. A fost emis certificatul de urbanism

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii