Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobanda promotionala la creditul de refinantare OneSmart de la Banca Comerciala Carpatica

ro

04 Jul, 2011 22:28 1617 Marime text

Dobanda promotionala la creditul de refinantare OneSmart de la Banca Comerciala Carpatica

Sibiu 4 iulie 2011 – Banca Comerciala Carpatica continua sa vina in sprijinul clientilor cu o noua promotie pentru creditul de refinantare OneSmart. Astfel, pentru cererile de credit pentru OneSmart depuse in perioada 1 iulie – 30 septembrie 2011, banca va oferi dobanzi promotionale, atat pentru creditele in EUR, cat si pentru cele in RON.

Noul nivel diminuat al dobanzii creditului de refinantare OneSmart este de ROBOR 6M + marja fixa 3.64% pentru creditele in lei si EURIBOR 6M + marja fixa 5.49% pentru creditele in euro.

Aceasta reducere de costuri sustine strategia bancii de a deveni printre primele optiuni ale consumatorilor in alegerea unui credit de refinantare si intareste pozitia bancii pe piata, oferind clientilor produse avantajoase la costuri competitive.
OneSmart este un credit de refinantare destinat persoanelor fizice care realizeaza venituri eligibile, fara niciun comision la care se ofera GRATUIT (fara abonament lunar) serviciul de Internet Banking –BCC e Smart, iar in baza aceleiasi documentatii clientii pot primi Cardul de credit Visa Classic, cu dobanda diminuata pana la 1 punct procentual.
“Prin aceasta noua campanie promotionala la produsul de refinantare OneSmart reactionam prompt tendintelor pietei si oferim produse la costuri competitive. Desi suntem o banca de talie medie ne consolidam incet, dar cu pasi siguri pozitia de banca accesibila si transparenta,” declara Georgiana Mincu, Director Executiv Retea Retail (foto).

Creditul OneSmart este cel mai promovat produs al bancii, avand o dobanda atractiva si comisioane zero, pentru un credit de 20.000 de euro pe o perioada de 10 ani rata fiind de 235 euro.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.
Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, Banca deţine o reţea teritorială vastă de 170 de sucursale şi agenţii acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.
Contact:
Banca Comercială Carpatica
Biroul de Comunicare şi PR
Tel.  (+4)0269 205 166
Fax. (+4)0269 233 371
E-mail: relatiipublice@carpatica.ro
www.carpatica.ro  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii