Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR Leasing oferă clienţilor carburant GRATUIT

ro

19 Sep, 2011 15:43 981 Marime text

BCR LEASING şi PETROM lansează PROMOŢIA „Masina cu Mare Pompă”:

BCR Leasing oferă clienţilor carburant GRATUIT 

Bucuresti, 19 septembrie 2011 – BCR Leasing IFN şi Petrom lansează, astăzi, promoţia “Masina cu Mare Pompă”, prin care cei doi parteneri oferă un pachet atractiv de avantaje tuturor clienţilor care, în perioada 15 septembrie - 31 decembrie 2011, achiziţionează vehicule noi, cu sarcină maximă utilă de până la 3,5 tone. Clienţii beneficiază de o dobândă promoţională de 7,9%, variabilă în funcţie de indicele EURIBOR  la 3 luni, şi de două bonuri valorice Petrom de combustibil în valoare totală de 100 lei pentru fiecare vehicul achiziţionat în leasing. În plus, norocosul câştigător al Marelui Premiu al promoţiei beneficiază de un premiu de 1.000 litri de combustibil oferit de asemenea de partenerul nostru Petrom (prin intermediul parteneriatului nostru strategic). 
  
Pe durata promoţiei, BCR Leasing - prin partenerul sau BCR Asigurări - oferă suplimentar clienţilor CASCO GRATUIT timp de 6 luni, pentru contractele de leasing încheiate pe perioade între 36 şi 60 de luni.
 
“Masina cu Mare Pompa” a fost “inventata” în beneficiul clienţilor noştri cu aşteptări tot mai complexe, care nu îşi doresc doar o maşină noua, ci şi confortul de a dobândi un autovehicul cu un efort financiar neimpovarator, cu un avans redus, cu facilităţi la asigurare, cu servicii post-vânzare şi ... cu ceva “in plus”, a declarat  Bogdan Speteanu, Directorul General al BCR Leasing. „Acest important “extra” pentru consumator devine acum parte integrantă din produsul de leasing şi ne inspiră să inovam. Partenerul nostru este Petrom, un brand care, ca şi noi, susţine mobilitatea în sensul sau cel mai larg”, a adăugat oficialul companiei.
 
Oferta BCR LEASING IFN se adresează unei largi categorii de clienţi, atât persoane fizice cât şi juridice. Ea se încadrează în strategia grupului BCR de a susţine creşterea economică prin soluţii inovative şi orientate spre nevoile pieţei, confirmând dorinţa companiei de a spijini activ achiziţionarea de vehicule noi.
 
Persoanele şi firmele interesate de produsul „Masina cu Mare Pompă” pot solicita informaţii suplimentare, consiliere şi simulări de calcul al ratelor, la numărul de telefon:
 
0372 178 800
 
sau pe mail, la adresa: vânzări@bcr-leasing.ro, precum şi în agenţiile BCR LEASING IFN din toată ţara.
 
BCR LEASING IFN este prezentă pe piaţa romanesca de leasing din anul 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Cu o reţea de unităţi bine dezvoltată, compania oferă în prezent o gamă completă de servicii de leasing financiar. BCR LEASING IFN este o companie orientată spre client, preocupată permanent de inovaţie, calitate şi de adaptarea produselor şi serviciilor sale la cerinţele pieţei. 
   


***

Pentru informatii suplimentare:
Carmen Petcu
Head of Product Development, Marketing & Communication Department
BCR LEASING IFN

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii