Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AVAS sustine activitatea Rodipet

ro

05 Oct, 2009 17:00 3036 Marime text

AVAS susţine activitatea Rodipet

Statul român, prin intermediul Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului, în calitate de acţionar majoritar, este hotărât să continue activitatea S.C. RODIPET S.A. Bucureşti (actuala S.C. Network Press Concept S.A.).

Rodipet este o societate cu experienţă bogată în domeniul distribuţiei presei, având cea mai mare arie de acoperire la nivel naţional, prin spaţiile proprii deţinute, un sistem integrat de distribuţie a presei şi un personal calificat.

În acest sens, AVAS, prin intermediul Administratorului provizoriu, a reuşit să deblocheze activitatea societăţii, aceasta funcţionând în parametrii normali.

Informaţii de background

Astfel, administratorul provizoriu l-a revocat din funcţia de director general pe Florin Lungoci şi l-a numit pe Ciprian Cioaric.

Mandatul noului director general a început în data de 15.09.2009, urmând ca noul Consiliu de Administraţie (CA) ce va fi numit de către Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) să hotărască menţinerea sau revocarea din funcţie.

În prezent, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului este acţionarul majoritar al societăţii, deţinând 51% din capitalul social.

Vă reamintim că AGA a fost convocată pentru data de 28, respectiv 29 octombrie, la sediul AVAS. Ordinea de zi a AGA cuprinde, printre altele:

o       Prezentarea Raportului Administratorului provizoriu privind constatările sale asupra legalităţii deciziilor şi a modului de gestionare a societăţii de către fostele organe de conducere ale acesteia;

o       Aprobarea efectuării unei expertize, de către persoane abilitate prin lege, în vederea stabilirii prejudiciilor cauzate AVAS şi/sau societăţii de către cumpărător şi a întinderii daunelor interese;

o       Alegerea Consiliului de Administraţie (CA).

______________________________________________________

AVAS - Directia Comunicare

Adresa: Str. Av. Alexandru Serbanescu, nr.50, sector 1, Bucuresti

Tel:  +40 21 303.66.60  /  +40 21 303.63.51

Fax: +40 21 303.66.80  /  +40 21 303.6465

Email: presa@avas.gov.ro

www.avas.gov.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gestionara rodipet 09 Oct, 2009 15:08 As vrea sa stiu, cat mai avem de suferit in situatia dezastruoasa de la rodipet? E bataie de joc pentru noi ca gestionari,sa cumparam ziare de la concurenta,numai sa ne mentinem clientii.RUSINE pentru cei ce ne-au adus in situatia asta.........Pentru ce sa mai deschidem ?Am tot sperat dar degeaba.
  • viorica 08 Oct, 2009 11:32 Am dori si noi de la DOMNIILE VOASTRE un singur raspuns... CAND INCEPEM MUNCA.Dati ne o data clara,sigura... -ne am saturat sa ne tot amanati de 3 saptamani in fiecare zi de luni ,ce dracu ,nu aveti coloana vertebrala,speram mai multe din partea d-voastra dl.ciprian/dar vedem ca ne am inselat inca odata.
  • EU 06 Oct, 2009 12:39 daca nu se va face ceva in cel mai scurt timp se va alege praful de toata reteaua
  • livia 05 Oct, 2009 14:45 cand domnilor se va relua activitatea ca din atatea promisiuni ne am ingrasat..,.daca nu se mai poate face nimic pentru noi amaratii din rodipet,va rugam dati ne somaj si toate restantele banesti ca sa mai putem trai un pic /nu suntem handicapati sa nu putem gasi un loc de munca in care sa fim platiti pentru ce prestam ;ne am saturat de vechiul patronat si am rasuflat usurati cand am aflat ca a pierdut contractul de privatizare dar acum reflectand, nu sa scimbat nimic in bine pentru noi amaratii;suntem la fel de oprimati,la fel de napastuiti,nebagati in seama de nimeni[va rugam din suflet faceti ceva si pentru noi,vrem sa muncim ,nu vrem alte mariri salariale,vrem doar salariile noastre asa modeste cum sunt...va multumim]