Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima ediție Caravana cu Medici din 2016

ro

29 Feb, 2016 13:33 1774 Marime text
In perioada 5-6 martie o echipa formata din 40 de medici specialisti, medici rezidenti si studenti medicinisti se deplaseaza in judetul Constanța, localitatea Mihail Kogalniceanu, la Centrul Social Sibioara pentru a oferi servicii medicale primare in zona. In prealabil, in perioada 27-28 februarie au fost recoltate analize medicale de laborator.

Scopul caravanei este de a acorda sansa la un consult medical de specialitate localnicilor care nu au acces la servicii medicale primare. Medicii voluntari ai caravanei vor acoperi urmatoarele specialitati: medicina interna,cardiologie, nefrologie, gastroenterologie, radiologie, ginecologie, oftalmologie, pediatrie.
Toate investigatiile oferite in cadrul caravanei sunt gratuite. Printre acestea se numara: recoltarea de sange prin punctie venoasa (cu ajutorul unui echipaj mobil Synevo), examen clinic complet cu electrocardiograma, ecografie abdominala si examen oftalmologic, consult de specialitate cu recomandari si scrisoare medicala.

Caravana se desfasoara sub egida Societatii Romane de Medicina Interna si in colaborare cu Clinica de Nefrologie a Institutului Clinic Fundeni. Analizele de laborator sunt oferite de Synevo. 
Aceasta este prima noastra caravana din 2016, facand parte dintr-un plan de 12 caravane și ne bucurăm să avem alături Fundația Vodafone Romania, Synevo Romania, Ambasada Danemarcei si AVON Romania.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii