Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari 28 ianuarie 2015

ro

28 Jan, 2015 12:00 1488 Marime text
ASMV – isi premiaza cei mai valorasi voluntari
 
 Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari a premiat persoanele care s-au remarcat, in cadrul activitatilor, prin dedicare si sustinere, prin dorinta de implicare si realizare a obiectivelor ASMV!
 
Miliu Malina Maria- voluntarul anului 2014 ASMV
ASMV este un ong care isi promoveaza voluntarii si Miliu Malina Maria a inteles acest lucru. Sedinte, activitati, proiecte, team buildinguri, emisiuni live tv, cursuri de prim ajutor…. ea e prezenta mereu!!! Inca de la prima sedinta s-a remarcat prin dorinta de a se implica si a face voluntariat de calitate. Chiar daca este eleva clasa a 12-a si se pregateste pentru admiterea la facultatea de medicina, Malina este intotdeauna voluntarul pe care putem conta! Pentru Malina, voluntariatul este un mod de viata, scopul ei este sa ofere celor din jur o oportunitate, o solutie, fapte, nu vorbe!
 
Almangiu Alexandra- cel mai bun coordonator de voluntari  al ASMV
Pentru ca ASMV isi  doreste sa creasca nivelul de educatie medicala in randul tinerilor, Almangiu Alexandra, asistent medical dentar licentiat, in varsta de 27 ani, a reusit inca de la inceput sa puna bazele unui Departament de Voluntari. Alexandra a reusit sa construiasca bazele acestui departament, sa recruteze voluntari  si cel mai important sa ii integreze, indrumandu-I pe voluntari, explicandu-le cu ce se ocupa Asociatia noastra, ce asteptari avem, cat si cum se deruleaza activitatile noastre. Voluntariatul conteaza foarte mult in dezvoltarea personala si profesionala, iar Alexandra a inteles acest lucru si incearca mereu sa ii motiveze pe voluntari si sa ii ajute sa isi depaseasca limitele!
 
Roman Teodora - pt activitatea de coordonare  din MEDGIDIA
Datorita dorintei de a  realiza cat mai multe rezultate frumoase in cresterea nivelului de educatie medicala, ASMV incearca sa puna bazele unei filiale in Medgidia, iar Roman Teodora, eleva postliceala sanitara, se implica in coordonarea activitatilor de acolo. Teodora este voluntarul care le da un impuls celorlati si ii ajuta sa se implice, sa realizeze impreuna lucruri frumoase si activitati in Medgidia. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii