Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AIESEC Constanta da startul proiectelor de afaceri! - 23.02.2009

ro

23 Feb, 2009 22:18 997 Marime text

AIESEC Constanţa da startul proiectelor de afaceri!

Miercuri, 25 februarie, va avea loc evenimentul de deschidere al proiectului „Entrepreneurship Academy”, in sala de conferinte a hotelului Iaki la ora 15:30.
„Entrepreneurship Academy” este un proiect finantat de programul european „Tineret in actiune” si este dedicat studentilor avand ca scop sustinerea acestora in deschiderea propriei afaceri.
La evenimentul de deschidere vor fi prezenti cei 35 de participanti din cadrul proiectului, membrii AIESEC, reprezentanti ai companiilor partenere si mass-media.
Proiectul se va desfasura in perioada 22 februarie – 16 martie 2009, timp in care participantii vor avea parte de pregatire teoretica, prin traininguri de specialitate in domenii necesare oricarui antreprenor: management, finante, resurse umane, marketing si responsabilitate sociala. Pentru a putea valorifica cunostintele acumulate, studentii vor face stagii de practica in cadrul firmelor partenere pe proiect: BCR, Ibis, Red Wine, Cardinal Motors.
Pe toata durata proiectului participantii vor putea interactiona cu mediul de afaceri constantean si cu antreprenori de succes in cadrul a 3 evenimente organizate in acest scop.
Obiectivul final este ca fiecare participant sa-si construiasca propriul plan de afaceri. Pe baza unor evaluari realizate de-a lungul proiectului cel mai bun plan de afaceri va fi premiat si sustinut de companiile partenere pentru a fi pus in practica, iar 5 dintre participantii alesi conform evaluarilor vor avea asigurate cheltuielile pentru un stagiu de practica international.
AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi, prezentă în 106 ţări si cu o experienţă de 60 de ani. Rolul AIESEC este acela de a dezvolta potenţialul tinerilor pentru a avea un impact pozitiv în societate.

###

Pentru  mai multe detalii sau lãmuriri apelaţi Nechita Diana, Responsabil PR “Entrepreneurship Academy”, 0729.833.146.
                                                                                                       
Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta publicatie [comunicare] reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii