Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Tuzla anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes local, comuna Tuzla, județul Constanța”

ro

15 Mar, 2024 09:00 456 Marime text
COMUNA TUZLA PRIN PRIMAR RESIT TANER cu sediul în comuna Tuzla, Șos. Constanței, nr. 80A, județul Constanța, titular al proiectului „MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL, COMUNA TUZLA, JUDEȚUL CONSTANȚA” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL, COMUNA TUZLA, JUDEȚUL CONSTANȚA”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Tuzla, intravilan.
1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM CONSTANȚA din STRADA UNIRII NR. 23, MUN. CONSTANȚA, JUD. CONSTANȚA, în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii