Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de presă Finalizarea proiectului „Dotare birou de arhitectură”

ro

18 Dec, 2019 00:00 1662 Marime text

Anunț de presă

18 decembrie2019
 
Finalizarea proiectului „Dotare birou de arhitectură”
 
Societatea comercială EXTRUDE STUDIO S.R.L., în calitate de beneficiar, anunță finalizarea implementării proiectului cu titlul „Dotare birou de arhitectură”, cod MySMIS 111378, finantat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 - 2020, Axa Prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi  întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
Obiectivul general al proiectului constă în oferirea unor servicii integrate în cadrul biroului de arhitectură pe care îl deține,executate la cele mai înalte standarde, cu echipamente noi, achiziționate prin proiect, de ultimă generație și care se ghidează după standardele europene în domeniu.
Obiectivele specifice au vizat:
1. - creșterea cifrei de afaceri datorită creșterii volumului și a calității serviciilor oferite;
2. - crearea de noi locuri de muncă: 1 loc de muncă, cu normă întreagă, pe durata nedeterminată (format din două posturi cu normă part-time desenatori tehnici 4ore/zi, 20 ore/săptamană, pe perioadă nedeterminată).
3. - accesul pe piața regională;
4. - achiziționarea de echipamente cu o eficientă energetică sporită, contribuind astfel la principiile de dezvoltare durabilă;
În urma implementării proiectului s-au obținut următoarele rezultate:
  • utilaje, echipamente și software-uri livrate, montate şi puse în funcţiune;
  • crearea unui nou loc de muncă, cu normă întreagă, cu durata nedeterminată.
Implementarea proiectului conform contractului de finanțare are un impact pozitiv, atât la nivelul autorităṭilor locale - prin colectarea de taxe şi impozite la bugetul local, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Valoarea totală a proiectului finalizat este 564,539,56 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională este de  325,654,11 lei.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: EXTRUDE STUDIO S.R.L. Oraș Techirghiol, str. Ecaterina Varga, nr. 3, Județul Constanța, România, Tel: 0744665474 , Email: office@extrudestudio.ro.

Investimînviitorultău! Proiectcofinanțat din Fondul European
de DezvoltareRegionalăprinProgramulOperațional Regional 2014-2020



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii