Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul României Premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, vor verifica stadiul lucrărilor la obiectivul de infrastructură rutieră Autostrada Transilvania

ro

14 Dec, 2023 16:08 570 Marime text
 
14.12.2023
 
ANUNȚ PENTRU PRESĂ
 
Premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, vor verifica mâine, 15 decembrie, la Chețani, stadiul lucrărilor la obiectivul de infrastructură rutieră Autostrada Transilvania -  secțiunea Chețani-Câmpia Turzii. La finalul verificărilor cei doi oficiali vor susține conferință de presă, începând cu ora 9.30, conferință care va fi transmisă LIVE pe conturile de Facebook și Youtube ale Guvernului și pe canalul unic de distribuție al Palatului Victoria.
De asemenea, prim-ministrul și ministrul Transporturilor vor participa tot mâine, la sediul Primăriei Caransebeș, la semnarea contractului de lucrări pentru infrastructura feroviară Lot 1 Caransebeș-Lugoj, parte a tronsonului Caransebeș-Timișoara-Arad. Semnarea va fi urmată de o conferință de presă, în jurul orei 14.00.
Ceremonia de semnare a contractului și conferința de presă vor fi transmise LIVE pe conturile de Facebook și Youtube ale Guvernului și pe canalul unic de distribuție al Palatului Victoria.
 
Biroul de Presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii