Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Convocator Adunare generală O.U.A.I.“Vulturu Centru” - Jud. Constanța

ro

14 Mar, 2024 12:36 417 Marime text


În ziua de 18.04.2024, ora 10:00, la sediul Primăriei Comunei Vulturu, județul Constanța, va avea loc Adunarea Generală aO.U.A.I.“Vulturu Centru” – JUD. CONSTANȚA, cu sediul în Bucuresti, Sector1, Bld. Aviatorilor, nr. 33, Corp A, et. 5, Biroul 1, CIF 46423572, („OUAIVulturu Centru”) la care sunt invitați să participe toți membrii organizației, precum și orice alte persoane interesate.
Adunarea Generală va avea următoareaORDINE DE ZI:
  1. Aprobarea contribuției anuale a membrilor pentru anul 2023.
La acest punct se va prezenta și delibera asupra
  1. Aprobarea situațiilor financiare si a rapoartelor de gestiune anuale ale Consiliului de Administrație pentru anul 2023.
  2. Prezentarea și discutareastadiului proiectului de finanțare, a altor aspecte în legătură cu dosarul de finanțare, precum investiții și cheltuieli eligibile și neeligibile în legătură cu proiectul, documentația necesară aferentă pentru depunerea cererii de finanțare și obținerea fondurilor, stabilirea termenelor limită privind răspunsul membrilor cu privire la diverse aspecte de clarificat / de furnizat în legătură cu dosarul de finanțare.
  3. Aprobarea actualizării registrului membrilor organizației (inclusiv reprezentanți, suprafețe, număr de voturi, etc), având in vedere cererile de adeziune și/sau deretragere ale membrilor, precum și orice altă modificare care a intervenit in legătură cu membrii organizației.
  4. Diverse. Orice alte aspecte care tin de functionarea legala a organizatiei si de proiectul de reabilitare a infrastructurii.
Membrii organizației sau reprezentanții acestora pot înainta consiliului de administrație propuneri pentru a fi înscrise pe ordinea de zi, cu cel puțin 10 zile înainte de data ținerii adunării generale. Cererile se înaintează către organizație în termenul anterior menționat, în atenția consiliului de administrație, la adresa organizației.
***
În situația în care la prima convocare nu se întrunește cvorumul legal și statutar pentru validitatea deliberărilor, Adunarea Generală a Membrilor se va întruni la a doua convocare, în data de 19.04.2024, la aceeași oră, în același loc, cu aceeași ordine de zi.
***
CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL OUAI Vulturu Centru– CONSTANȚA
Președinte – Greta-Sorana Lupu
______________________
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii