Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:23 19 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎNSĂRCINATUL CU AFACERI AL SUA a.i., DEAN THOMPSON PARTICIPĂ LA CEREMONIA DE DEPUNERE DE COROANE DEDICATĂ COMEMORĂRII EROILOR AMERICANI

ro

19 May, 2015 10:37 775 Marime text
19 mai, 2015
 
Însărcinatul cu afaceri al SUA ad-interim Dean Thompson va participa vineri, 22 mai, la o ceremonie de depunere de coroane la Monumentul comemorativ din Parcul Kiseleff dedicat eroilor americani din cel de-al Doilea Război Mondial.
 
DATA:             Vineri, 22 mai 2015
ORA:                           13:45
LOCUL:                      Parcul Kiseleff
 
Evenimentul marchează Memorial Day, ziua dedicată soldaţilor americani căzuţi la datorie pentru ţara lor. La ceremonia la care sunt invitati ambasadori şi ataşati militari acreditaţi în România participă oficiali civili şi militari români şi americani, în prezenţa Gărzii de Onoare a României.
 
Accesul presei se va face în intervalul 13:00 – 13:45 prin punctul de acces dinspre Institutul de Istorie “Nicolae Iorga”, Bulevardul Aviatorilor, nr. 1. Accesul în spaţiul delimitat pentru presă va fi permis pe baza legitimaţiei de presă. Ca urmare a restricţiilor de circulaţie care vor fi impuse pe perioada desfăşurării evenimentului, parcarea autoturismelor nu va fi posibilă în zona adiacentă Monumentului. Confirmările participării pentru jurnalişti pot fi trimise până joi, 21 mai, ora 16:00 la adresa valicanc@stat.gov. Televiziunile care doresc să solicite accesul carelor de transmisie TV trebuie să facă acest lucru până joi, 21 mai, ora 12:00, la adresa valicanc@stat.gov, cu indicarea numărului de înmatriculare al acestora. Accesul carelor de transmisie va fi permis în ziua evenimentului între orele 12:45 - 13:30.
Detalii despre Memorial Day, sărbătorită în acest an în 25 mai, în documentul ataşat.
 
**********************
Pentru noutăţi şi alte informaţii, urmăriţi-ne pagina de Facebook, la facebook.com/bucharest.usembassy, şi contul de Twitter @Ambasada SUA. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii