Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Ioana Bruynseels și-a depus candidatura la BEC

ro

22 Sep, 2019 22:25 1921 Marime text
Ramona Ioana Bruynseels: „Obiectivul meu imediat, desființarea imunității! Există un candidat care încearcă să câștige mandatul încă din primul tur.”

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste (social liberal), și-a depus în această după-amiază candidatura la alegerile prezidențiale, la Biroul Electoral Central. Ea a fost însoțită de colegii din partid, de simpatizanți și prieteni, care au vrut să fie alături de ea, la acest important pas în carieră să politică.

Candidatul umaniștilor a venit cu cele peste 280.000 de semnături, strânse din întreagă țară și a mulțumit tuturor celor care au făcut posibil ca astăzi să poată depune documentele pentru intrarea în cursa electorală.

„Adversarul meu sunt abuzurile, iar obiectivul meu imediat îl reprezintă desființarea imunității pentru președinte, miniștri și parlamentari în primele șase luni ale anului 2020. Știu, mă așteaptă o luptă extraordinară cu politicienii și întregul sistem care își apară privilegiile cu dinții. Primul pas va fi câștigarea acestor alegeri!”, a declarat Ramona Bruynseels, la ieșirea de la BEC, referindu-se la proiectul său, lansat în urmă cu câteva zile.

Ramona Bruynseels a declarat în fața presei că lupta electorală pentru intrarea în turul doi va fi foarte dură și a făcut precizări pe această temă: „Confruntarea din primul tur va fi fără precedent în ultimii 30 de ani. Suntem, pe de o parte, 3-4 candidați care se luptă să între în turul al doilea, și, pe de alta, un candidat, președintele Iohannis, care, în acest moment, încearcă să își asigure mandatul încă din primul tur, conform unor recente date statistice. Spun asta, pentru că, dacă un candidat se apropie în sondaje de 50% în primul tur, se consideră, virtual, caștigător”, a declarat Bruynseels.


Referindu-se la această ipoteză, Ramona Ioana Bruynseels a declarat că ea este singurul candidat care nu se ascunde de această situație și nu se sperie de o astfel de perspectivă:

„Pe mine mă motivează! Lupta mea abia începe și va face diferența!” a mai declarat Ramona Bruynseels.

Ea mai adaugat că, spre deosebire de toți ceilalți contracandidați, nu are nimic de pierdut.

„Nu am beneficiat niciodată de imunități și privilegii și vreau să câștig lupta electorală pentru a mă asigura că imunitățile și privilegiile vor dispărea pentru toată lumea. Pentru că toți suntem, trebuie să fim, egali în fața legii!”, a conchis Bruynseels, în fața ziariștilor.

Sursă foto: Facebook/ Ramona Ioana Bruynseels
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii