Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul și ministrul afacerilor interne, ședință operativă pentru buna desfășurare a procesului electoral

ro

24 Nov, 2019 13:06 3109 Marime text
Premierul Ludovic Orban și ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, au participat în această dimineață la videoconferința cu structurile centrale și teritoriale ale MAI și cu celelalte instituții implicate în organizarea procesului electoral.

Videoconferința a avut ca scop verificarea măsurilor luate până în prezent pentru buna desfășurare a procesului electoral și analizarea tuturor situațiilor care ar fi putut afecta procesul electoral pentru acordarea de sprijin în cel mai scurt timp. transmite MAI.


După ședința operativă, cei doi oficiali au fost prezenți alături de reprezentanții presei în Centrul Național de Conducere Integrată al Ministerului Afacerilor Interne (CNCI), unde au fost informați în timp real asupra modului de desfășurare a scrutinului, în privința măsurilor de ordine publică și a incidentelor apărute.

Până în acest moment, nu au fost incidente deosebite, de natură să afecteze grav procesul electoral.

În final, prim-ministrul Ludovic Orban a discutat cu jurnaliștii prezenți în CNCI, declarând că "(...) Procesul se desfășoară în condiții bune și am primit garanții ferme că toate efectivele sunt mobilizate și gata să intervină în orice situație."

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, situația operativă este monitorizată în permanență prin Centrul Național de Conducere Integrată, iar în teren acționează aproximativ 39 000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și angajați ai altor structuri ale MAI, pentru a asigura în mod operativ intervenția la evenimentele apărute și buna derulare a procesului electoral.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii