Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:12 21 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

60.000 de constănţeni au semnat pentru Klaus Iohannis. PNL Constanţa vă mulţumeşte! (galerie foto)

ro

21 Sep, 2019 00:00 3061 Marime text

60.000 de constănţeni au semnat pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la preşedinţia României. Semnăturile au fost strânse de membrii şi simpatizanţii PNL din întreg judeţul Constanţa, care, timp de o lună, zi de zi, s-au aflat în mijlocul oamenilor.

În corturile special amenajate, pe faleză, în parcuri sau pe stradă, constănţenii au răspuns afirmativ chemării liberalilor, arătând că îşi doresc să trăiască într-o Românie cu adevărat europeană, guvernată de instituţii şi oameni credibili puşi în slujba cetăţenilor. Iar potrivit acestora, Klaus Iohannis este singurul care poate garanta întărirea statului şi drumul ţării noastre ca membru UE şi NATO.

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a ţinut să mulţumească atât cetăţenilor care au susţinut candidatura preşedintelui Iohannis, cât şi membrilor şi simpatizanţilor liberali pentru efortul depus.
„Fiecare îşi doreşte o ţară în care să conteze dreptatea, adevărul şi legea, o ţară în care să fim mândri să trăim, să muncim şi să ne creştem copiii şi nepoţii, iar preşedintele Klaus Iohannis a luptat întotdeauna pentru aceste lucruri. De unul singur, a ţinut piept tăvălugului roşu al PSD şi nu a făcut nici măcar un singur pas în spate, în timp ce Guvernul şi Parlamentul şi multe alte instituţii ale statului se aliniau supuse şi fragile la picioarele lui Dragnea şi a găştilor infracţionale din jurul coaliţiei PSD-ALDE. De asta, astăzi, Klaus Iohannis este singura soluţie pentru ca România de mâine să fie o ţară a normalităţii, a valorilor şi competenţelor, o ţară în care oamenii pricepuţi conduc ţara, iar infractorii stau la puşcărie şi nu invers cum se întâmplă acum.
Pentru preşedinte, aceasta nu este o luptă pentru un nou mandat. Este o luptă pentru şansa de a clădi, în sfârşit, împreună, ceea ce nu s-a putut realiza din cauza acestui război permanent pe care a fost nevoit să îl poarte cu PSD în efortul de a-i opri să distrugă România.

Le mulţumesc celor 60.000 de constănţeni din întreg judeţul care au răspuns apelului nostru şi au semnat pentru susţinerea candidaturii domnului Klaus Iohannis. Ne-a bucurat şi ne-a mobilizat mai mult decât oricând încrederea şi deschiderea dvs. De asemenea, nu pot să nu îmi exprim aprecierea pentru colegii mei liberali, care timp de o lună au stat zi de zi în stradă, în parcuri, în pieţe pentru a discuta cu cetăţenii şi a le asculta mesajele. Am demonstrat că suntem o echipă, că ştim să ne mobilizăm, dar cel mai important, că am câştigat încrederea constănţenilor”
, a declarat deputatul Bogdan Huţucă.

(Articol susţinut de PNL Constanţa)

Sursa foto: PNL Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii