Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funar nu face recomandări pentru turul doi, pentru că este convins că alegerile vor fi anulate

ro

04 Nov, 2014 22:29 1760 Marime text
Candidatul independent la prezidențiale Gheorghe Funar a declarat, azi, că nu va face nicio recomandare alegătorilor săi pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale.
 
"Deocamdată nu avem pe cine alege dintre cei pe care i-au pus stăpânii străini ai României pe primele două locuri în clasament. Nu avem pe cine alege. Ei sunt reprezentanții partidelor politice care au făcut praf și pulbere România în ultimii 25 de ani. Sunt marionete dirijate de stăpânii străini ai României", a menționat Gheorghe Funar.
 
El a adăugat că nici nu va fi nevoie de o recomandare, deoarece are convingerea că alegerile vor fi anulate ca urmare a cererii sale pe care a adresat-o Curții Constituționale a României (CCR). Gheorghe Funar a adresat CCR o cerere de anulare a alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie.
 
"Ca urmare a încălcării acestui drept constituțional, alegătorii nu cunosc nici azi care dintre cei 14 candidați a fost sau este ofițer activ ori acoperit al unor Servicii Secrete românești sau străine, precum și care dintre ei a dobândit a doua cetățenie și care este aceasta", argumentează Gheorghe Funar.

Curtea Constituțională a României dezbate miercuri contestațiile depuse pentru anularea primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Potrivit oficialilor CCR, au fost depuse 12 contestații până marți, în jurul orei 16,00.
 
 
Sursa: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii