Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

ro

15 Apr, 2024 20:24 582 Marime text
foto: Facebook/Cătălin CîrstoiuLiderii alianţei electorale PSD-PNL au stabilit, într-o şedinţă desfăşurată la Palatul Victoria vreme de peste trei ore, ca depunerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu pentru funcţia de primar general al Capitalei să aibă loc, luni, la începutul săptămânii viitoare, au precizat surse politice pentru AGERPRES.

Potrivit acestora, liderii coaliţiei ar fi vrut să depună chiar pe 16 aprilie candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, pentru a pune capăt speculaţiilor legate de o presupusă retragere din cursă.

Aceleaşi surse au precizat că decizia adoptată în final a ţinut cont de faptul că Biroul Electoral Municipal trebuie să analizeze şi să valideze, mai întâi, protocolul alianţei PSD-PNL, iar premierul Ciolacu are, începând de marţi, o deplasare internaţională.

Tot luni, înaintea şedinţei coaliţiei, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a anunţat că va face o conferinţă de presă pe tema incompatibilităţii de care ar fi acuzat într-un raport din 2020 al Corpului de Control al Guvernului. 

AGERPRES 

Citește și: 

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii