Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Earnest Valentino i-a cucerit pe cei peste 1.000 de fani Michael Jackson prezenti in Club Obsession

ro

05 Dec, 2009 20:06 4082 Marime text

1.jpgEarnest Valentino i-a cucerit pe cei peste 1.000 de fani Michael Jackson prezenti in Club Obsession, Cluj! Sosia oficiala a megastarului pop a facut un show de zile mari, din care nu au lipsit coregrafia impecabila si celebrul pas "Moonwalk". Sala a explodat in momentul in care Earnest Valentino a cantat primele acorduri din "Beat it". Pe toata durata concertului, Earnest a fost sustinut de fanii sai din Romania. Earnest Valentino va sustine urmatorul concert azi, 5 decembrie, in Club Mamboo din Pitesti.

Earnest Valentino si-a inceput recitalul la ora 1.00 dimineata, in urletele fanilor Michael Jackson din Club Obsession. Peste 1.000 de oameni au venit pentru a-l vedea si asculta pe cel care a fost declarat sosia oficiala a lui MJ.

Dupa un scurt moment de reculegere adus megastarului care a inventat pasul Moonwalk, Earnest Valentino si-a inceput recitalul.

Inca de la primele note, Earnest a reusit sa ii mobilizeze pe cei prezenti, care au inceput sa fredoneze impreuna cu el melodiile care l-au consacrat pe Michael Jackson ca artist.

Printre single-urile pe care le-a interpretat sosia oficiala se numara: „Beat It", „Billy Jean" și „They don`t really care about us".

La jumatatea recitalului sau de o ora, Earnest Valentino a facut o scurta pauza, pentru a multumi celor prezenti in Club Obsession, marturisind totodata ca este pentru prima data cand ajunge in Romania.

Finalul show-ului a fost exact asa cum se astepta toata lumea: facut ca la carte. Coregrafia a fost impecabila, iar pasul „Moonwalk" perfect executat.

Organizatorii s-au aratat foarte multumiti de modul in care a fost primit Earnest Valentino de publicul roman:

Ne asteptam sa fie foarte multa lume, dar nu ne asteptam la aceasta reactie. Lumea parca innebunise la mijlocul recitalului. Auzeam urlete, tipete si aplauze, multe aplauze. Cred ca la un moment dat, publicul a cerut si un bis. Sunt curios cum va reactiona lumea la Pitesti. Sper sa fie cel putin la fel de bine ca si aici", a declarat CLAUDIU MATEI, manager REW EVENTS.

Earnest Valentino a sosit in Romania pe data de 3 decembrie. La sosirea pe aeroport, Earnest a facut poze cu cel mai mic fan al sau din Romania, o fetita de numai 3 ani. Artistul a fost cazat la Hotel Opera Plaza, din Cluj, impreuna cu stafful sau. Earnest nu a parasit camera de hotel decat pentru a se deplasa la repetitii.

Earnest Valentino va sustine urmatorul concert azi, 5 decembrie, in Club Mamboo din Pitesti.

INFORMATII DE BACKGROUND

Earnest Valentino, 43 de ani, este recunoscut la nivel international ca fiind sosia autentica a lui Michael Jackson. Nascut in Florida, intr-o familie de oameni modesti, Earnest Valentino si-a dedicat toata viata si-a dedicat o viata intreaga celui pe care avea sa il cunoasca la ani buni dupa ce incepuse sa ii copieze stilul in cele mai mici detalii. Talentul sau iesit din comun si asemanarea cu Michael Jackson ii aduc in 1997 un contract cu "Mistery", casa de productie a megastarului Michael Jackson, devenind reprezentantul oficial al acesteia. In aceasta calitate, a participat la nenumarate gale, concerte, spectacole, fiind imaginea spoturilor de promovare ale turneurilor internationale ale lui Michael.

Iar acum, Earnest Valentino este in Romania, prin REW EVENTS.

Mai multe detalii pe :

www.rewevents.ro

http://www.myspace.com/earnestvalentino

http://www.youtube.com/watch?v=DTZStEh_GVI

http://www.youtube.com/watch?v=h7__nbRa1Sw

CONTACT:

CLAUDIU MATEI- Manager REW EVENTS

Tel: 0730424458

RAMONA CRANGASU- PR responsible/event

Tel: 0723328224

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ruxi 07 Dec, 2009 15:41 din cate am vazut mau trecut si emotiile e superb doamne parca zici ca e michael jackson
  • Doris 06 Dec, 2009 15:54 Care 1000 de fani? Eram 7 fani din 1000 de persoane.
  • Alle 06 Dec, 2009 15:20 A fost superb .. E uimitor