Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul general ANL, Dumitru Nancu, a înființat un comandament de urgență pentru deblocarea situației din cartierul Henri Coandă

ro

06 Nov, 2013 14:37 1922 Marime text
Directorul General al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Dumitru Nancu, s-a deplasat marți, 05.11.2013, în cartierul Henri Coandă pentru deblocarea situației (finalizarea locuințelor și execuția utilităților) din acest cartier. Acesta a fost însoţit de reprezentanţi ai Asociaţiei de Proprietari din amplasamentul construit de ANL.
 
Cu acest prilej s-a decis înființarea unui comandament de urgenţă care va monitoriza toate activitățile și va informa periodic beneficiarii cu privire la stadiul lucrărilor executate.
 
Oficiul regional pentru Locuințe București Ilfov din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe își va desfășura activitatea în cartier până la finalizarea lucrărilor pentrua se asigura cu promptitudine rezolvarea tuturor deficiențelor tehnice și va avea sediul în blocul A9 din cartierul Henri Coandă.
 
Concret, prin aceste măsuri se are în vedere ca reprezentanții ANL să fie prezenți permanent la dispoziția beneficiarilor pentru remedierea promptă a problemelor. În acest sens, audiențele care au ca subiect activitatea din Henri Coandă se vor desfășura în cartier la fața locului, în ficare joi, de la orele 10.00.
 
Săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire a directorului general ANL cu Primarul General al Municipiului Bucureşti în scopul urgentării începerii lucrărilor de execuţie a reţelei de drumuri şi canalizare.
 
Precizăm că în acest cartier situaţia utilităţilor este rezolvată parţial. Alimentarea cu energie electrică a fost deja rezolvată, iar în perioada următoare se va începe executarea reţelei de alimentare cu gaze. Execuția conductelor și branșamentelor pentru alimentarea cu gaze se va face de SC Distrigaz Sud Retele SRL pentru zona sectorului 1 București și de SC Covi Construct pentru zona Voluntari.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii