Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - 25 de locuri de munca pentru educatoare in Germania

ro

26 Jun, 2013 13:10 1675 Marime text
 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa va face cunoscut ca A.N.O.F.M. a primit o oferta de 25 de locuri de munca pentru educatoare in Germania.
Aplicatiile candidatelor trebuie sa contina copie dupa diploma de bacalaureat (pentru absolventele liceului pedagogic), diploma de licenta si modulul pedagogic sau dovada desfasurarii activitatii intr-o gradinita, adeverinta sau certificat limba germana la nivelul C1. Diploma obtinuta in Romania trebuie sa fie recunoscuta de catre autoritati (recunoasterea diplomelor se poate face inainte de venirea in Germania). Solicitantii trebuie sa detina cunostinte foarte bune de limba germana, nivel C1.
Reprezentantii Asociatiei Internationale pentru Tineret si cei ai Biroului pentru Tineret vor veni in luna iulie in Romania pentru interviuri. Rezultatele acestuia vor fi comunicate in aceeasi zi si se vor semna contracte de munca cu plecare in Germania la mijlocul lunii septembrie 2013.
Toate candidatele, indiferent daca au sau nu au calificarea recunoscuta, vor urma, in primul an, un curs de adaptare dupa modelul educational din Germania. In primul an toate persoanele selectate vor locui in aceeasi cladire sau in vecinatate, urmand ca, dupa aceasta perioada, fiecare persoana sa primeasca sprijin pentru gasirea unei locuinte de inchiriat, in functie de locul de munca. Cheltuielile de transport, atat in Romania pentru interviuri, cat si transportul catre Germania sunt finantate de catre Asociatia Internationala pentru Tineret. Se ofera consiliere de integrare in primul an, consiliere in limba romana in situatia aparitiei unor conflicte; perfectionare didactica in functie de activitate; un loc de munca variat, creativ; siguranta pregatirii profesionale, precum si o activitate independenta. Durata contractului este nedeterminata.
Candidatele care au deja calificarea recunoscuta si vorbesc perfect limba germana vor fi angajate direct ca educatoare, cu un salariu de 2.300 € brut/luna (aprox. 1.600 € net/luna). Candidatele care au studiat germanistica si au lucrat deja in gradinite sau au pedagogie speciala si vorbesc limba germana la nivelul C1, dar care nu vor primi direct o recunoastere a calificarii, vor fi incadrate ca ajutor in gradinite (KITA) si vor primi un salariu de 1.800 € brut/luna (1.300 € net/luna).
Se transmite C.V-ul model Europass in limba germana insotit de diplomele de studiu, pe adresa de e-mail simo@vij-stuttgart.de. Data limita de aplicare este 30.06.2013.
Pentru informatii persoanele interesate sunt asteptate la sediul A.J.O.F.M. Constanta, Str. Lacului, nr. 14, Compartiment EURES, situat la mezanin, persoana de contact fiind consilierul EURES – doamna Elena PANA, telefon :0241/481553,
 
Director Executiv
 
Carmen RADUCU
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii