Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numar verde pentru sesizari privind derularea fondurilor europene pentru dezvoltare rurala 5.01.2009

ro

05 Jan, 2009 15:01 1421 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ de la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) pune la dispoziţia publicului, începând cu data de 5 ianuarie 2009, un număr de telefon gratuit pentru semnalarea problemelor şi dificultăţilor în accesarea şi derularea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală.

Numărul gratuit 0-800-800-644, de tip TelVerde, este disponibil oricărei persoane interesate, de Luni şi până Vineri, între orele 8:30 şi 16:30.

Menţionăm că, potrivit legii, orice sesizare trebuie să fie însoţită de identitatea reală a persoanei şi de datele acesteia de contact. Astfel, este foarte important ca persoanele care apelează acest număr să ofere toate informaţiile de identificare solicitate de operator, pentru ca APDRP să poată proba veridicitatea sesizărilor şi să acţioneze în consecinţă.

„Această linie gratuită reprezintă un nou pas în asigurarea unei transparenţe sporite a Agenţiei şi sperăm că va constitui în acelaşi timp un mijloc de încurajare a beneficiarilor, atât în ceea ce priveşte iniţierea proiectelor de investiţii, cât şi pentru semnalarea eventualelor probleme cu care se confruntă aceştia în accesarea fondurilor europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală. Contăm în mod deosebit pe opiniile beneficiarilor noştri, pentru a îmbunătăţi în permanenţă modul de implementare al Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală" a precizat Sorin Radu, directorul general al APDRP.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii