Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:27 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George TURTOI, noul director general al APDRP

ro

25 Jul, 2012 18:00 1836 Marime text

25 iulie 2012
COMUNICAT DE PRESĂ

George TURTOI, noul director general al APDRP

George Octavian TURTOI a fost numit ca director general al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), începând cu data de 23 iulie 2012, prin Ordin al ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale, ca urmare a încetării contractului de muncă a domnului Mihai Gavril VĂDAN.

George Octavian TURTOI este angajatul APDRP din anul 2005, fiind încadrat cu funcţia de expert în cadrul Direcţiei Asistenţă Tehnică şi Formare Profesională. Ulterior, a ocupat funcţia de Șef Serviciu Selectare Contractare Proiecte – în cadrul aceleiaşi Direcţii, iar în anul 2008 a promovat ca director al Direcţiei Asistenţă Tehnică. Din data de 2 aprilie 2012, George TURTOI a fost numit ca Director General Adjunct Implementare Tehnică.

„Sunt conştient că este o mare responsabilitate, iar provocările pe care Agenţia le are în faţă în această perioadă sunt pe măsură. Faptul că sunt împlicat în activitatea instituţiei de aproape şapte ani îmi dă încrederea că împreună cu echipa APDRP vom reuşi să îndeplinim toate obiectivele instituţionale, atât cele de implementare eficientă, dar şi de absorbţie integrală a fondurilor nerambursabile”, a precizat George TURTOI, directorul general al APDRP.

Ti-a placut articolul?

Comentarii