Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fenomenul de mortalitate piscicola s-a diminuat

ro

30 Jul, 2010 16:43 1351 Marime text

Constanta, 30.07.2010

Fenomenul de mortalitate piscicola s-a diminuat

Fenomenul de mortalitate piscicola care a fost prezent in ultimele zile pe plajele litorale ale Marii Negre s-a diminuat in mod substantial. Administratia Bazinala Dobrogea Litoral a intervenit si a strans pestii care au ajuns la mal lucrandu-se pe timpul zilei manual, iar noaptea s-a intervenit cu utilajele specializate. In aceasta dimineata plajele au fost complet curatate, iar pana la aceasta ora a mai fost semnalata prezenta catorva exemplare de peste mort in zona Doina – Flora din statiunea Mamaia.
Pentru acest weekend, inspectorii Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral vor monitoriza in permanenta linia tarmului, astfel incat sa se depisteze in timp util aparitia pestilor morti pe plaje. De asemenea, Sistemul de Gospodarire a Apelor Constanta se va mobiliza pentru a interveni, daca va fi necesar, pe timpul zilei, manual, iar noaptea – mecanizat – astfel incat constantenii si turistii care merg pe plaja sa nu fie deranjati de prezenta acestui fenomen. 

De asemenea, cei prezenti pe plaje pot face orice sesizari si reclamatii cu privire la aspectul plajelor la numarul de telefon: 0241.552080, dar si la adresa de email: dispecer@dadl.rowater.ro. Dispeceratul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral va functiona non stop, iar reclamatiile vor fi inregistrate intr-un registru unic de sugestii si reclamatii.

Catalin Anton
Responsabil comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii