Cumpărări directe Primăria Constanța nu are bani, dar plătește 22.000 de euro pentru consultanță unei companii recent înființate (DOCUMENTE)
Cumpărări directe: Primăria Constanța nu are bani, dar plătește 22.000 de euro pentru consultanță unei
01 May, 2025 17:00
ZIUA de Constanta
217
Marime text



- Contractul în valoare de 110.000 lei, aproximativ 22.000 euro vizează servicii conexe având ca obiect delegarea gestiunii Serviciului de administrare a unor obiective de investiții de interes cultural din municipiul Constanța
- Asociat și administratorul Tomis Business & Consulting SRL este Cuţov Alina, care deține și un Cabinet Individual de Insolvență, dar și un birou de expert contabil
- În 2024, Primăria Constanța a mai comandat de la aceeași companie un studiu de oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de administrare a unor obiective de investiții de interes cultural din municipiul Constanța. Pentru acel studiu municipalitatea a plătit aproximativ 20.000 de euro
Primăria Constanța a atribuit prin cumpărare directă un nou contract companiei Tomis Business & Consulting SRL.
Contractul în valoare de 110.000 lei, aproximativ 22.000 euro vizează servicii conexe având ca obiect delegarea gestiunii Serviciului de administrare a unor obiective de investiții de interes cultural din municipiul Constanța.
Despre Tomis Business & Consulting SRL
Societatea se ocupă cu alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a, și funcționează din august 2023.
Firma are sediul social în municipiul Constanţa iar după primul an de activitate a declarat datorii de 128 lei.
Asociat și administratorul ei este Cuţov Alina, care deține și un Cabinet Individual de Insolvență, dar și un birou de expert contabil.
În 2024, Primăria Constanța a mai comandat de la aceeași companie un studiu de oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de administrare a unor obiective de investiții de interes cultural din municipiul Constanța. Pentru acel studiu municipalitatea a plătit aproximativ 20.000 de euro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Cumpărări directe Studiu de oportunitate pentru delegarea administrării unor obiecte de interes cultural din municipiului Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii