Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EUROSPORT DHS - VIATA IN MISCARE

ro

08 Aug, 2013 22:42 3259 Marime text
Marca DHS a luat fiinta în anul 1999 la Petrosani. Marii investitori au venit din China in România datorita apropierii României de Europa Centrala si de Vest. Existenta unei mari piete de desfacere, precum si siguranta investitiei lor i-au convins sa puna bazele celei mai mari fabrici de biciclete din România. În prezent, DHS a investit în România mai mult de 20.000.000 Euro.

In urma unei colaborari de 2 ani grupul german PROPHETE GMBH avand incredere intr-un parteneriat de viitor a decis sa cumpere 40 % din actiuni contribuind cu capital si in acelasi timp cu experienta dobandita timp de 100 de ani in Germania.

Eurosport DHS produce o gama larga de biciclete, impartita in mai multe brand-uri :
        -Gama Impulse care include modelele premium al bicicletelor de tip MTB, MTB FULL SUSPENSION, XCC si BMX
        -DHS care reprezinta gama de mijloc al bicicletelor de tip MTB, MTB FULL SUSPENSION, XCC, BMX, CITY si bicicletele de copii
        -Gama DHS SERIES este creata ca un concept de bicicleta pentru toate varstele
        -Gama Kreativ biciclete low-cost de oras si MTB FULL SUSPENSION

Bicicletele marca DHS reprezinta combinatia perfecta dintre componente de cea mai buna calitate tehnica, cadre si roti futuristice, si nu in ultimul rand, culori si design care iti fura privirea.Pentru satisfacerea clientilor in fiecare an EUROSPORT DHS va lansa modele noi, astfel in anul 2010 am produs un model nou de bicicleta pliabila sub marca DHS, care vine in urma solicitarilor ciclistilor care au nevoie de o bicicleta potrivita pentru aglomeratia si lipsa de spatiu specifica zonei urbane.    

Eurosport DHS produce biciclete sub doua sisteme :

        -in sistem OEM pentru companii de notorietate din Europa, dintre care : Prophete Gmbh (Germania) care au decis sa produca bicicletele lor in Romania ;
        -sub marcile DHS, Impulse, Trekking si Kreativ – gama de produse care este proiectata, dezvoltata si promovata de catre compania Eurosport DHS atat pe piata interna cat si pentru export in intreaga Europa. 
     
In Romania reteaua de desfacere a produselor DHS este formata din mai mult de 400 de dealeri, iar in prezent EUROSPORT DHS exporta in urmatoarele tari europene : Franta,Germania, Finlanda, Irlanda,Italia, Tarile de Jos, Statele Baltice,Polonia,Cipru,Bulgaria,Republica Ceha, Croatia, Slovenia,Grecia,Ungaria,Republica Moldova.

Eurosport DHS intotdeauna va face eforturi substantiale pentru a face cunoscut mersul pe bicicleta in Romania, astfel de cinci ani, EUROSPORT sponsorizeaza Turul Ciclist al Romaniei, precum si Tricoul Albastru care are inscripitonat logo-ul DHS, tricou care se acorda celui mai bine clasat roman.

Adresa: Str. Primaverii, nr. 25,
Coordonate GPS: 44.195332, 28.637897
Localitate: Constanta,
Judeţ: Constanta,

Program:
luni-vineri : 15:30 - 19:30
sambata : 10:00 - 15:00
duminica : inchis
telefonic: non-stop,
 
Telefon: 0766260953,
Email: custombikeconstanta@gmail.com
Web: www.dhsbike.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii