Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că….? La această dată s-a născut celebra Adela Popescu. Când și-a lansat primul album muzical și când s-a alăturat trupei DJ Project

ro

08 Oct, 2021 00:00 1455 Marime text

 
  • În 2010, Adela Popescu joacă primul rol antagonic în telenovela Iubire și Onoare iar din 2011 interpretează rolul unei profesoare în serialul muzical Pariu cu viața. 
  • În timp ce filma pentru serialul Lacrimi de iubire, și-a înregistrat și primul său album de muzică, la fel intitulat „Lacrimi de iubire”.
Adela Elena Popescu s-a născut pe 8 octombrie 1986, în satul Șușani, județul Vâlcea, România. 

La începutul carierei a avut o deosebit de mediatizată poveste de dragoste cu primul partener, actorul Dan Bordeianu, scrie wikipedia.org.
 
În timp ce filma pentru serialul Lacrimi de iubire, și-a înregistrat și primul său album de muzică, la fel intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Începând cu anul 2005 Adela este protagonista producțiilor românești Acasă, printre care cele mai importante, Lacrimi de iubire în 2005, Iubire ca în filme în 2006, Îngerașii în 2008 sau Aniela în 2009.
 
În 2010 joacă primul rol antagonic în telenovela Iubire și Onoare iar din 2011 interpretează rolul unei profesoare în serialul muzical Pariu cu viața.
 
La sfârșitul anului 2011 se alătură trupei DJ Project unde o înlocuiește pe Giulia Anghelescu.
 
În 2016, Adela Popescu se alătură personalităților Pro TV când devine noua prezentatoare a emisiunii de talk-show Vorbește lumea, alături de Gabriel Coveșeanu, urmând ca în 2021, să fie înlocuită de Lora.
 
Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare Iubire și Onoare în 2010 și Adela Popescu și Radu Vâlcan se căsătoresc după cinci ani de relație.
 
În 2015, Adela s-a căsătorit cu actorul Radu Vâlcan. După căsătorie, Adela și-a schimbat numele în Adela Elena Vâlcan.
 
Sursa foto: Facebook/ Adela Popescu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii