Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului "Bagdasar Arseni", inundată

ro

31 Aug, 2023 09:22 669 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: MDLPASpaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului "Bagdasar Arseni" au fost inundate.

Informația a fost făcută publică de către reprezentanţii unităţii medicale care au menționat că pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric.

De asemenea, şase pacienţi au fost transferaţi la Spitalul "Sfântul Ioan".

"În jurul orelor 21,20, în spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi în cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA s-a observat o infiltrare masivă de apă, din tavan. Consolele de oxigen şi gaze au fost inundate. Pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric. Pacienţii aflaţi în UPU (6 persoane) au fost transferaţi la 'Sf. Ioan', iar celelalte urgenţe, cu excepţia Stemi, au fost redirecţionate. Împreună cu reprezentanţii Primăriei Sector 4 evaluăm din punct de vedere tehnic situaţia şi vom reveni cu informaţii", au mai precizat reprezentanții unității sanitare.

Citește și: 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre răniții din urma exploziei de la Crevedia„Starea este stabilă, dar asta nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii