Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre răniții din urma exploziei de la Crevedia „Starea este stabilă, dar asta nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat”

ro

30 Aug, 2023 12:51 770 Marime text
Alexandru Rafila, ministrul sănătății.
  • Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, 30 august 2023, că starea pacienţilor critici care se află internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (doi) şi Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti (unul) este stabilă, dar acest lucru nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat, având în vedere că au peste 90% suprafaţă corporală arsă, conform AGERPRES.
 
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, 30 august 2023, că starea pacienţilor critici care se află internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (doi) şi Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti (unul) este stabilă, dar acest lucru nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat, având în vedere că au peste 90% suprafaţă corporală arsă, conform AGERPRES.
 

„Starea este stabilă, dar asta nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat. Au peste 90% suprafaţă corporală arsă şi lucrul acesta pune probleme foarte serioase pentru perspectivă”, a spus ministrul la Antena 3.

 
Ministrul Alexandru Rafila a vizitat miercuri pacienţii internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.
 
El a afirmat că a avut o scurtă discuţie cu aparţinătorii unor pacienţi răniţi în exploziile care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Crevedia.
 

„Am avut o scurtă discuţie şi cu aparţinătorii câtorva dintre aceşti pacienţi de aici şi de la Bagdasar, să vedem ce probleme au, inclusiv a câtorva dintre pacienţii care sunt transferaţi în străinătate încât să poată să îi însoţească, să aibă cele mai bune condiţii din punct de vedere medical şi din punct de vedere psihologic”, a mai susţinut ministrul.



Citește și:
Klaus Iohannis, despre cazul de la Crevedia: „Nu accept să se spună asta e, au fost accidente” (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii