Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa. Sunt 38 de proiecte pe ordinea de zi. Liberalii se opun unui proiect. Discuţii aprinse pe tema stadionului Farul (galerie foto)

ro

31 May, 2017 13:23 4248 Marime text
În urmă cu puţin timp a început şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa, pe ordinea de zi fiind 38 de proiecte.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor aferenţi investiţiilor propuse în municipiu Constanţa prin "proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a SC RAJA în perioada 2014-2020 nu va fi susţinut de consilierii liberali spun aceştia.

Sunt prezenţi 23 de consilieri şi patru sunt absenţi.

Primele opt proiecte au trecut.

Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare anuale armonizate la 31.12.2016 ale R.A.D.E.T. Constanța deşi nu a fost votat de liberali a trecut. Ei sunt nemulţumiţi de preţul mediu al gigacaloriei la Constanţa.

UPDATE 13.31:
A trecut şi Proiectul de hotărâre privind suplimentarea fondurilor financiare acordate prin HCL nr. 215/2016, din bugetul local, pentru susținerea activității sportive a Asociației Handbal Club Dobrogea Sud Constanța, în anul competițional 2016-2017;

UPDATE 13.33:
La Proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea anexei la HCL nr. 71/2017 privind acordarea de facilități la transportul public de călători pentru categoriile de persoane beneficiare din municipiul Constanța liberalii propun gratuitate pentru elevi şi studenţi, dar  proiectul nu trece, abonamentele putând a fi procurate de cele două categorii la jumătate de preţ.;

UPDATE 13.36
Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru terenurile situate în str. Mr. Șofran nr. 24B-24C, inițiator Puiu Nicolae, nu a trecut de votul consilierilor.

UPDATE 13.51:
Sunt dezbateri aprinse pe tema Proiectului de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în municipiul Constanța, str. Primăverii nr. 2 din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al municipiului Constanța și administrarea Consiliului local al municipiului Constanța, dar şi a celor cu bazele sportive.
Consilierul Mihaela Andrei de la PNL cere primarului retragerea proiectelor 30, 31 si 32 cu stadionul si bazele sportive, iar Decebal Făgădău cere susţinerea lor.
Făgădău spune că "atunci cand aceste baze au fost la structuri private, nu au putut fi sustinute. FC Farul a intrat in faliment"
Consilierii trebuie să decidă cât finanţăm infrastructura şi performanţa dar facem demersuri sa preluăm Clubul Farul Constanța.




LIVE TEXT

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii