Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Se revocă dreptul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța de a folosi gratuit un imobil din municipiu (DOCUMENT)

ro

29 Feb, 2024 10:07 784 Marime text


Astăzi, 29 februarie 2024, de la ora 16:30, este convocată ședința ordinară a Consiliului Local al municipiului Constanța. Aceasta va avea loc în format fizic, în Sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Ordinea de zi a fost suplimentată cu alte 11 proiecte, printre care și Proiect de hotărâre nr. 106/2024 privind revocarea dreptului de folosință gratuită a Direcţiei pentru Sport a Județului Constanța, asupra imobilului situat în municipiul Constanța, str. Ion Bănescu nr.2 bis, proprietatea privată a municipiului Constanța.
 
Proiectul a fost inițiat de Vergil Chiațac, primarul municipiului Constanța.
 
Imobilul despre care se vorbește în proiect este compus din teren în suprafață de 273,96 mp din acte (274 mp din măsurători) și suprafață construită de 141 mp, identificat cu nr. cadastral 212229, proprietatea privată a municipiului Constanța.
 
Predarea – primirea imobilului se face prin protocol încheiat între Serviciul Topografie, Cadastru și Cartografie Digitală și Agenția Națională pentru Sport prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.
 
În hotărâre se arată că Primăria Constanța a fost înștiințată de Clubul Sportiv Municipal Constanța că Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța nu acordă nicio gratuitate CSM-ului și nu sprijină în niciun sens activitatea sportivă a clubului, atribuție prevăzută în Regulamentul de Organizare și Funcționare al acesteia, motiv pentru care solicită dreptul de administrare a imobilului.
 
Clubul Sportiv Municipal Constanța este instituție publică aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului Constanța și nu deține în administrare sau proprietate imobile care să deserveasă activitatea sportivă.
 
CSM Constanța solicită și inițierea unei Hotărâri de Consiliu Local pentru transmiterea în folosință gratuită și administrare către CSM al imobilului.
 
În prezent, CSM Constanța își desfășoară activitatea în Sala Sporturilor „Simona Amânar”, în calitate de chiriaș.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
LIVE VIDEO+TEXT. „Demiterea!“ Primăria Constanța, cerere către Agenția Națională pentru Sport. La DJST Constanța, conferință de presă „drept la replică“ (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii