Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința CLM Constanța Consilierii locali discută despre creșterea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Constanța (DOCUMENT)

ro

29 Feb, 2024 09:59 553 Marime text

 Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Primăria Constanța a transmis faptul că va fi suplimentată ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Constanța din data de 29.02.2024.
 
Astfel pe ordinea suplimentară de zi se află și Proiect de hotărâre nr. 108/2024 pentru modificarea HCL nr. 247/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii «Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Constanța».
 
Municipiul Constanţa implementează proiectul «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic „Lucian Blaga", Constanţa» prin Planul Naţional de Redresare şi Rezileneţă, se arată în referatul de aprobare.
 
Documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii şi principalii indicatori tehnico economici pentru obiectivul de investiţii Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic „Lucian Blaga", Constanţa», au fost aprobate prin HCL nr. 247/2023.
 
Tinând cont că a fost elaborată documentaţia tehnico-economică la faza proiect tehnic de execuţie, din care a rezultat actualizarea indicatorilor tehnico-economici, indicatori aprobaţi în cadrul şedinţei Comisiei Tehnico-Economice constituită la nivelul instituţiei din data de 23.02.2024, În temeiul prevederilor art. 136 alin. (1) şi alin. (8) lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, iniţiez proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 247/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico - economici pentru obiectivul de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic „Lucian Blaga", Constanţa»
 
În secțiunea Documente a materialului puteți consulta proiectul în integralitate. 



Citește și:

Ședință CLM ConstanțaUn proiect ce vizează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii