Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Programul de lucrări la drumurile județene din județul Constanța, pe anul 2024 pe ordinea de zi (DOCUMENT)

ro

24 Mar, 2024 20:01 1016 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa se întrunește în şedinţă ordinară pe 27.03.2024, ora 10.00  în sala „Remus Opreanu” .

Ședința se va desfășura în format fizic

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și proiectul de hotărâre nr.72/21.03.2024 privind aprobarea Anexei nr.5 și actualizarea Anexei nr.7, aferente Contractului de delegare nr. 29469/21.08.2023 privind gestiunea serviciilor aferente întreținerii și reparării drumurilor publice, precum și a lucrărilor și serviciilor privind întreținerea curentă, periodică și reparații curente la drumurile județene din județul Constanța, pe anul 2024.

Inițiator este președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Potrivit proiectului, se propune aprobarea Anexei nr. 5 "Programul de lucrări" şi actualizarea Anexei nr.7 "Tarifele serviciului la data de incepere", aferente Contractului de delegare nr. 29469/21.08.2023 privind gestiunea serviciilor aferente întreţinerii şi reparării drumurilor publice, precum şi a lucrărilor şi serviciilor privind întreţinerea curentă, periodică şi reparaţii curente la drumurile judeţene din judeţul Constanţa, pe anul 2024 conform anexelor nr. 1 si nr. 2, la prezentul proiect de hotarare;

Cu ducerea la indeplinire a prezentei hotarari se deleagă Drumuri Judetene SA, in calitate de delegat privind gestiunea serviciilor aferente intretinerii si repararii drumurilor publice, precum si a lucrarilor si serviciilor privind intretinerea curenta, periodica si reparatii curente la drumurile judetene din judetul Constanta care va asigura executia programului de lucrari.

În secțiunea Documente a materialului, puteți consulta proiectul în integralitate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii