Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJ Constanța avizează Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Unității Administrativ Teritoriale - municipiul Constanța

ro

18 Feb, 2024 12:19 767 Marime text
Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data de 21.02.2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ ședință ce se va desfășura în format hibrid.
 
Pe ordinea de zi se află și Proiectul de hotărâre nr. 43/13.02.2024 pentru avizarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Unității Administrativ Teritoriale - municipiul Constanța pentru anul 2024. Inițiator, Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. 
 
Planul anual de acțiune privind serviciile sociale se elaborează de către autoritățile publice locale, prin DGAS și reprezintă un instrument util în managementul general al instituției precum și în procesul de dezvoltare a serviciilor sociale de la nivel local, inclusiv prin accesarea de fonduri nerambursabile.
 
Pentru anul 2024, DGAS își propune publicarea și actualizarea periodică a informațiilor care se publică pe pagina proprie de internet cu privire la:
  1. Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul CLM Constanța pentru anul 2024
  2. Activitatea proprie și serviciile aflate în proprie administrare – formulare/modele de cereri în format editabil, programul instituției, condiții de eligibilitate, informații privind costurile serviciilor sociale acordate, pentru fiecare servicciu furnizat
  3. Informații privind serviciile sociale disponibile la nivelul UAT, acordate de furnizori publici sau privați
Mai multe detalii, regăsiți în secțiunea „Documente”
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și:
Ședința Consiliului Județean Constanța. Lista completă a proiectelor de pe ordinea de zi (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii