Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Consiliul Județean Constanța examinează Planul anual de acțiune pentru serviciile sociale din Cernavodă (DOCUMENT)

ro

17 Feb, 2024 12:03 820 Marime text


Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 21.02.2024, ora 10,00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ ședință ce se va desfășura în format hibrid.

Printre proiectele de pe ordinea de zi, se află și unul care face referire la avizarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Unității Administrativ Teritoriale - orașul Cernavodă pentru anul 2024.

Este vorba despre Proiect de hotărâre nr. 42/13.02.2024 pentru avizarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Unității Administrativ Teritoriale - orașul Cernavodă pentru anul 2024.

Inițiator al proiectului este Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.


Vă prezentăm în rândurile de mai jos date din referatul de aprobare:

Având în vedere adresa nr.2308/23.01.2024 prin care Direcția Publică de Asistență Sociaă din cadrul Primăriei Orașului Cenavodă a inaintat, Consiliului Județean Constanța, spre consultare și avizare Planul de acțiuni privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Unitații Administrativ Teritoriale - orașul Cernavodă pentru anul 2024.

Planul anual de acțiune se elaborează, în conformitate cu art. 3 alin. (2) din Anexa. Nr. 2 a Hotărârii Guvernului nr, 797/2017 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare ale serviciilor public de asistență socială și a structurii orientative de personal, de către structurile de asistență socială din subordinea consiliilor locale și cuprinde date detaliate privind numărul și categoriile de beneficiari, serviciile sociale existente, serviciile sociale propuse pentru a fi înființate, programul de contractare a serviciilor din fonduri publice, bugetul estimat și sursele de finanțare.

Respectarea Ordinului nr, 1086/2018 privind aprobarea modelului-cadru a Planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul consiliului județean/local/ Consiliul General al Municipiului București, model ce este adaptat de fiecare structură socială în parte în funcție de nevoile identificate în comunitate.

În confonnitate cu prevederile art.118 alin. (3} din Legea asistenței sociale nr. 292/2011 cu modificările și completările ulterioare și art. 5 alin. (5) din Anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 797/2017 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și functionate ale serviciilor publice de asistență socială și a structurii orientative de personal, anterior aprobării planului anual prin hotărâre a Consiliului Local, Direcția Publică de Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Cemavodă, a transmis spre consultare și avizare planul anual.


În secțiunea Documente a materialului, puteți consulta proiectul integral.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Ședință CJ ConstanțaAprobarea regimurilor finanțărilor nerambursabile, din fondurile bugetului județean, pe 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii