Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință a CLM Constanța Modificări în actul constitutiv al societăţii Termoficare Constanţa, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

ro

26 Feb, 2024 18:29 665 Marime text
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30 , în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și proiect de hotărâre nr. 85/2024 pentru modificarea și completarea HCL nr. 4/2021 privind aprobarea înființării societății Termoficare Constanța SRL în vederea preluării serviciului public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanța. 

Inițiator este primarul Vergil Chițac. Au fost obținute avize de la Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5.

Potrivit proiectului se completează art. 5.1 din Actul constitutiv al societăţii Termoficare Constanţa S.R.L, anexă la HCL nr.4/2021 „Activităţi secundare", cu trei coduri CAEN şi vor avea următorul cuprins:
  • cod CAEN 6612-activităţi de intermediere a tranzacţillor financiare;
  • cod CAEN 6619-activităţi auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări şi fonduri de pensii;
  • cod CAEN 8291-activităţi ale agenţillor de colectare şi a birourilor(oficiilor) de raportare a creditului";
La art.II se aprobă ca activităţile de intermediere a tranzacţiilor financiare cod CAEN 6612, activităţile auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări şi fonduri de pensii cod CAEN 6619 şi activităţile agenţiilor de colectare şi a birourilor(oficiilor) de raportare a creditului cod CAEN 8291, să se desfăşoare la sediul social din municipiul Constanţa, str. Badea Cârţan nr.14A.

La art.III se stabilește că celelalte prevederi ale HCL nr.4/2021 rămân neschimbate.

Se împuterniceşte Popa Liviu-Dorel - Director General al societăţii Termoficare Constanţa S.R.L., în vederea semnării în numele asociatului unic a modificărilor la actul constitutiv al societăţii Termoficare Constanţa SRL aprobat prin H.C.L. nr.4/2021.

Compartimentul secretariat, relaţii consiliul local, administraţia publică şi fond funciar va comunica prezenta hotărâre Direcţiei generale urbanism şi patrimoniu-Compartiment planificare urbană, societăţii Termoficare Constanţa S.R.L., în vederea aducerii la îndeplinire şi Instituţiei prefectului-judeţul Constanţa, spre ştiinţă.

În secțiunea Documente a materialului, puteți consulta proiectul în integralitate. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise


Citește și: 

Ședință în format fizic a Consiliului Local al municipiului Constanţa! Mai multe proiecte pe ordinea de zi (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii