Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință ordinară a CLM Constanța Adoptarea criteriilor pentru accesul la locuințele construite prin programul ANL, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

ro

26 Feb, 2024 18:06 703 Marime text
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30 , în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și proiect de hotărâre nr. 67/2024 pentru modificarea HCL nr. 401/2019 privind adoptarea criteriilor pentru accesul la locuințele construite prin programul ANL destinate închirierii, stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor, precum și repartizarea locuințelor pentru tineri, cu modificările și completările ulterioare. Inițiator este primarul Vergil Chițac. Au fost obținute avize de la Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5.

Potrivit proiectului este necesara nominalizarea unui consilier local ca membru în Comisia de repartizare a locuinţelor construite prin programele A.N.L. destinate închirierii, comisie ce a fost numita prin H.C.L. nr. 401/2019 privind adoptarea criteriilor pentru accesul la locuinţele construite prin programul A.N.L. destinate închirierii, stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor, precum şi repartizarea locuinţelor pentru tineri, cu modificările şi completările ulterioare.

În temeiul art. 136, alin. 8, lit. b) s-a intocmit un raport ce insoţeşte proiectul de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 401/2019 privind adoptarea criteriilor pentru accesul la locuinţele construite prin programul A.N.L. destinate închirierii, stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor, precum şi repartizarea locuinţelor pentru tineri, cu modificările şi completările ulterioare, spre a fi supus spre dezbatere şi aprobare Consiliului local al municipiului Constanţa.

În secțiunea Documente a materialului, puteți consulta proiectul în integralitate.

Citește și: 

Ședință în format fizic a Consiliului Local al municipiului Constanţa! Mai multe proiecte pe ordinea de zi (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii